İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger Resimleri İçin Seo Çalışması

anm18

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
blogger-seo.jpg

Merhaba arkadaşlar ,

Bu konuda Blogger alt yapılı siteler için seo uyumlu resim paylaşımından bahsetmek istiyorum.

Bazı bloglarda görürüm alt alta 30-40 tane resim koymuş , bu resimler hem sitenizi yavaşlatır hemde spam olarak algılanır. Bazı arkadaşlar bunu resim indexi kasmak için yapmakta ancak çok zararlı olduğundna bahsetmek istiyorum. Tabi ki 30-40 tane resim paylaşabilirsiniz ancak 1 satıra 3 tane resim gelcek şekilde küçültebilirsiniz ve ufak bir eklenti ile resme tıklanıldığında aşağıda resimde belirteceğim gibi bir şekilde bir açılan pencere şeklinde resmi gösterebilirsiniz.

%C3%B6rnek.PNG

Bir diğer kural ise resimlere asla ve asla saçma resimler vermeyin. Örneğin : jvcl185.png gibi değilde blogger-logo.png şeklinde isim verin.

Kesinlikle alt etiket kullanın. Çünkü bir resme alt etiket eklenmez ise arama motoru botları resmi okuyamaz. Bu nedenle alt etiket verin. Alt etiket vermek için resmin üzerine tıklayıp , özellikler kısmında verin.

Ekran+Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG

Blogunuza еklеdiğiniz hеr rеsmin hеight="" vе width="" için sayısal dеğеrliği tanımlanmış olmalı. Yazı içеrisindе rеsim paylaştığınızda Bloggеr şablonu bunu sizin için ayarlar fakat Gadgеt еklе sеçеnеği işе oluşturduğunuz görsеl alanlar vе mеnülеrdе bu özеlliğе dikkat еtmеlisiniz.

Kaynak : Blogger Resimleri İçin Seo Çalışması

Seomple.Com

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
+Aklıma ilk gelen:

Siteden çıkış olmasını engelleyin :) Html'den ahref yönlendirmesini konu url'si olarak değiştirin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5