İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Blogger Site Nasıl Yükseltilir

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir blogger site açmayı düşünüyorum.Acaba bu konuda önerileriniz nedir, siteyi nasıl googlede yükseltebilirim ? Adım adım yazarsanız gerçekten çok iyi olur hem diğer arkadaşlarımızda yararlanır.

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
sitemap kesinlikle oluştur güncel içerik girmeye dikkat et. ve içerikten sonra pinglet. şuan bloggerda anında index alıyor sitem.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hocam bildiğim kadar bloggerda sitemap oluşturulamıyor nasıl oluşturabilirim sitemapi ?

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
1. özgün içerik gireceksiniz ilk zamanlarda yükselişe geçmek için günde 100 makale eklemenin anlamı yok özgün olsun öz olsun 2 adet olsun ilk 1 ay günde iki adet sonra istediğin kadar arttır.
2.seo çalışmalarını profesyonel bir anlamda yapabilecek bir arkadaş bul yada benim param yok diyorsan ben yaparım diyorsan önerim pr değerleri yüksek eli yüzü temiz hitlist, toplist karşılıksız olanlara ekleyebilirsin, daha sonra türkçe pr değerleri yüksek sitelere yorumlarda bulunarak backlink elde edebilirsin bunun yanı sıra makale yazarak 1 adet backlink verebilirsin, bu işlemlerin yanı sıra sosyal ağlar çok önemli face, twet vs vs bu tür ağlarda linklerini paylaş ve son olarakta bu işlemleri iyi olsun istiyorsan yararı olsun istiyorsan sindire sindire yap bazı arkadaşlarım günde 500 1000 bloga yorum kasıyor sonrada gelip buraya ağlıyor google amca sitemi şutladı diye her şey ölçütlü olmalıki google amcan sevsin seni

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.