Bahsi geçen siteyi biliyorum. Hatta forum.iyinet.com da bile reklamı yapılmıştı ve arada sırada giriyordum.
Zaten demiştim çok geçmeden bu siteyi kapatırlar diye ama olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim.
Keşke kaçırmasaydım programı.
Blogger da adam akıllı blogu olanlar için yukardakini tavsiye ederim.3.sü'de bu kapatılma ile bu bloglar vasıtası ile kazanç sağlayan kişilerin, kapatılma ile zarar gördüklerini ve bu zararları için Digitürk için tazminat davası açma gibi bir imkanlarının da olabileceği söylendi...
3.sü'de bu kapatılma ile bu bloglar vasıtası ile kazanç sağlayan kişilerin, kapatılma ile zarar gördüklerini ve bu zararları için Digitürk için tazminat davası açma gibi bir imkanlarının da olabileceği söylendi...
Özetle konuşulanlar bunlardır.
Blogger da adam akıllı blogu olanlar için yukardakini tavsiye ederim.
Davayı açtıkları gün maliye yakalarına yapışır geçmişe yönelik tüm kazançlarının vergisini tahsil eder bu kişilerden, neticede kendi ağızlarıyla kazanç sağladıklarını bildirmiş olacaklar, bu kazançtan gidipte devlete vergi ödemediklerine göre bi taraftan davayı kazansalar bile bu seferde maliyenin borçlusu konumuna düşmek var.
Davayı açtıkları gün maliye yakalarına yapışır geçmişe yönelik tüm kazançlarının vergisini tahsil eder bu kişilerden, neticede kendi ağızlarıyla kazanç sağladıklarını bildirmiş olacaklar, bu kazançtan gidipte devlete vergi ödemediklerine göre bi taraftan davayı kazansalar bile bu seferde maliyenin borçlusu konumuna düşmek var.
Güzel bir konuya değinmişsin, teşekkürler.
Birde bi hata yapıp; ben blogumdan falanca para kazanıyordum lig tv yüzünden alamadım, gerekenin yapılmasını arz ederim derlerse gör sen şamatayı.
Sen bize gelir elde etmene rağmen niye vergi ödemedin? YAKLAŞ![]()
ben sattım kurtuldum. 1 tane değil 100lerce blog vardı.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.