İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger'a taşınmayı düşünüyorum, ama..

dreamfancy

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben sitemi blogger taşımayı düşünüyorum. www.dreamfancy.org sitem zaten fazla hit almıyor artık şu aralar baya düştü hiti, bende siteyi blogger taşımayı düşünüyorum. Ama index kaybı açısından vb falan çok zarara girme imkanım olabilir.

Bu yüzden aklım çok karışık her ay 40 TL host sunucu parası ödeyeceğime neden bloggera geçmiyorum dedim kendime ama korkuyorum. Ya dahada hit kaybedersem hiç hit kalmazsa? Lütfen biriniz bana akıl versin. Blogger'imi açtıktan sonra zaten direk aynı konuları bloggerıma falan taşıyacam.
 

geralgine

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2013
Mesajlar
8
Reaction score
0
kardeşim senin sitenin benim sunucuya alabiliriz .
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst