İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bloggum.com daki scripti bilenler varmi

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
s.a iyinet ailesi şimdi kısaca konuya girmek istıyorum blog dagıtma scripti yazdırılacakdır. bloggum.com daki script harıka otesi bir sey eger lisanslı felan bulamassam şayet bloggum daki script yazabilecek arkadaslar varsa fiyatda anlasırız.kesinlikle bloggum.com dan calıntı felan olmasın yada sagda solda dagıtılan scriptleri kabul etmem script yazıldıgında yari ücreti hemen hesapınıza havale ederim. suda varki teste tabir tutma hakkım olacakdır.yane bloggum daki script gibi adam akılı indexlıyorsa hiç deretut etmedem anlasmaya varabilirisiz. teklifi olanlar pm atabilirler.
edit :) kopyala yapıstır yapmıstım.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hocam bi de ödemeyi scripti teslim edildikten sonra yapsaydın. her sayfa indekslenir. illa bloggum.com gibi indekslenmesi gerekmez. ayrıca scripti yazacak kişi kesinlikle ön ödemeden sonra yazmaya başlar scripti yaz ön ödemeyi ver mantığı olamaz. bu şekilde yazacak adamı çok ararsınız

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ok haklı olabilirsiniz hocam ee burasi turkiye ortalık cakal kaynıyor ona gore adim atacan dimi ? birde bloggum gibi indexlmedikden sonra neye yarar yarı ücretını verırim olur biter o beni ilgelndırmez :(

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hocam öyle birini bulursanız bana da haber verin ben hiç yazmakla uğraşmayayım yazdırayım başkasına o kadar profesyönel bir şey istiyorsanız bu işi yasal olarak yapan ajanslar var gidersiniz yaptırırsınız eğer yok o kadar parayı gözden çıkaramam diyorsanız burdan bir arkadaşla anlaşırsınız aynı şehirdeyseniz sözleşme yaparsınız değilseniz yanına gidersiniz bir şekilde anlaşırsınız ben yurt dışıındayım buna rağmen güvenip proje yaptıranlar var

LanetLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu Dışı

CoLd!uX arkadaşım bu yazıcağım konuyla alakalı değil ama önemli bana göre ilk msjında başlarken s.a zone ailesi demişsin ama burası zone değil iyinet forumları c/p yaparken dikkat etseydin keşke.

Saygılar

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

hayır o script deil galıba hocam zaten o scripti alabılırım rahatlı butcem uygun her sekılde ben bloggum daki script gbi indexlemsını istıyorum. bilmem anlatabıldınmı arkadaslar guvenilir. yazılımcılarsa varsa her bütcede anlasabilriz. yine dedıgım gibi arkadaslar bloggum gibi calısmayan scritpe ancak yarı ücretını verırım.

raincu hocam bütcede sıkıtnım yok benim istdgım bloggum.com daki script gibi indexleyecek etıket seo sistemi. 600 dolar teklif geldi bu arada yazabılecek arkadaslar varmıs.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hocam bak yine indekslenmeye taktın google'a bağlı bu seo uygulandığında indekslenmesi daha çok olur ama indekslenme sadece scripte bağlı değildir. arkadaşlarla anlaşırsanız şimdiden hayırlı olsun

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
4-5bin dolarlık bir bütçe ayırabilirsen bloggum un aynısını yapabiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.