İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bloglarin okunabilmesi icin,

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ust menuden Blogs linkine tiklayarak gireceginiz Bloglar sayfasindaki sol menude Blog Control Panel linki bulunmaktadir. Bu linke tikladiginizda acilan sayfada Permissions and Privacy bolumune geldikten sonra View my blog kutucuklarini isaretlemeyi unutmayiniz. Ilk bolum arkadas listenize, ikinci bolum kara listenize, ucun bolumde bu iki kategori disinda kalan uye ve ziyaretcilere has yetkileri kapsamaktadir. View my blog satirinin altinda yer alan Leave comments on my blog entries kutularini isaretlerseniz yorum iznide vermis olursunuz.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Tesekkurler MoD
Bloglar arasi link degisimi yapmak istersen lutfen PM atarmisin.

Bloglar arasi link degisimi yapmak isteyen diger arkadaslar varsa lutfen siteleri ile birlikte pm atsinlar.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merak ettigim ve bilgilenmek için;
Blog bölünü aktif yaptıgımızda istedigimiz gibi haber, söyleyişi, gündemdeki konular, şiir, cevaplanabilmesi gereken sözler mesela bize öz haber yalnız haber sitesinde yazıyoruz birde ilginç konuyu buraya yazabilirmiyiz vs... vs... argo tabir olmadıgı sürece yazmak/paylaşmak serbestmi?

Diyelimki kişi kendini tanıtmak istiyor, kişi itiraf yapmak istiyor veya kadın erkek arasındaki genel sözleri/lafları yazmak isterse normal blog da yazıyor burda da bu olabilirmi? Yoksa yine webmaster forumu site ile ilgili yazılar yazılması içinmi blog var bunlar ögrenmek istediklerim.

Blog için kurallar, genel kullanım belirtseniz iyi olur.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kisisel gorusumu yazmam gerekirse,blog bolumunun kurallari'da bildigimiz genel kurallar cercevesinde olacaktir sanirim. Hakaret, suclama, yetiskin icerik ..vs zaten ekleyecek kisi olacagini dusunmuyorum.Yazi iceriklerine gelince, forumda yeterince teknik konular konusuluyor, blog sahsi alan gibi geliyor bana. Bahsettiginiz konulara yakin blog yazilari su an zaten girilmis durumda.
Guzel sozleri yada haberleri siz yazin illaki okunacaktir ;)

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yazilan bloglarin cogunun halen ozel (private) statude olmasi sebebiyle tekrar yazmak istedim. Ilk mesajimda ki menu yolunu izleyerek gerekli duzenlemeleri yapmadan blogunuz genel ziyaretten mahrum kalacaktir. Ekteki resim dosyasini inceleyebilirsiniz.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
teşekkürler MoD daha yeni farkettim default ayarlarında bunlar seçili yapılsa daha iyi olur veya girişte ufak bir uyarı çünü bu konu dışında farkedilmesi çok zor :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Aşağıdaki kod ile blogları birbirimize açtım, sanırım bu bir vb bug.
PHP:
UPDATE `blog_user` set  options_everyone=3,options_buddy=3, options_ignore=1
Bu değerler varsayılan ayarlarda açık olmasına rağmen kullanıcıya yansımamış.
Biraz önce 1.0.2 versiyununu indirdim, umarım sorun ortadan kalkmıştır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.