İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blogspot hk.

Elazığlı168

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
google torpili var hepsinde haksızlık aslında ben para verip aladığım domaine uğraşayım biraz hit gelsin diye bir konuyu 10 günde googleda çıkartayım adam bi blog açsın aynı konuyu 2 saat sonra çıkarsın host sorunu yok server parası denkleşecekmi botçular saldıracakmı derdi yok:D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
google torpili var hepsinde haksızlık aslında ben para verip aladığım domaine uğraşayım biraz hit gelsin diye bir konuyu 10 günde googleda çıkartayım adam bi blog açsın aynı konuyu 2 saat sonra çıkarsın host sorunu yok server parası denkleşecekmi botçular saldıracakmı derdi yok:D
O dertlerin olmadığı gibi gelirde sağlıyabiliyorlar :)
(bknz: adsense)

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gmblogspotpk7.gif

hitini düşük bulduğum türkçe bir blog'umdan örnek.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
gmblogspotpk7.gif

hitini düşük bulduğum türkçe bir blog'umdan örnek.

Hit içeriğe ve reklama bağlı.İlgi çekici içerik koyup bide reklamını yapınca hit zaten gelir..Ama bi blog için 3500 hit hiçte az değil.Hemde tekil hit..
Senim beğenmediğin hitli blogun içeriği ne ki.Bizede bikaç sır verde bizde hitimizi artıralım günlük 200 tekil hit yetmiyor..

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sadece Türk wm siteleriyle yetinmeyin, google'a webmaster forums yazın gerisi geliyor, sadece merak sana herşeyi kazandırabilir nette.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
sadece Türk wm siteleriyle yetinmeyin, google'a webmaster forums yazın gerisi geliyor, sadece merak sana herşeyi kazandırabilir nette.

İngilizce bilmiyorum ki..Yoksa bende biliyorum yabancı sitelerde reklamımı yapmayı.Hatta bi tane yabancı site vardı bloggerle ilgili.Orada yorum bölümüne blog adresimi yazdım 300e yakın ziyaretçi geldi :D mashable miydi neydi..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5