Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç haftadır açık olan blogspot sitem yeni yazıları güncellemiyor.Ayrıca google'da görünen blog başlığı da değiştirmiş olmama rağmen hala aynı.Neden böyle?
cafercer blogger bayağı sorunlu bir sistem veya kendine özgü bir sistemi var. 1 hafta önce açtığım bloglar hala indexlerde görünmüyor hemde içerisinde benzersiz yazılar olduğu halde. En iyisi beklemek fazla zorladığın taktirde spam yüzünden banlanabilirsin.
en iyi blog servisi blogger dır. indexlenme ve sıralamada hatırı sayılır bir yere yükselmek için sabretmen gerek tüm seo işlemlerini eksiksiz ve doğru şekilde yapmalısın. özgün içerik eklemeli ve indexlenmiyorum güncellenmiyorum deyip işi bırakmamalı kaliteli benzersiz içerikler eklemeye devam et google seni fark eder düzenli aralıklarla sitene uğrar güncel olman kaydıyla. ping işe yaramıyor diyorsun www.autopinger.com bu siteden otomatik en hatırı sayılır arama motorlarına 1 kaç dakika içinde ping attıra bilirsin. ping atmak en önemlisi.çalınan yazının senin olduğunu kanıtlar.ve arama motorlarının botlarını sitene çağırır. uzun süredir blogspot siten var indexlenmiyor ve sitene ziyaretçi gelmiyor sorunu kendinde ara bence. 2 senedir blogspot kullanıyorum 3 tane hitli blog sitem var.başka servis kullanmayı aklıma dahi getirmedim