İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogspot uzerınde site kurup ücretli domain alanlar

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Blogspot uzerınde site kurup ücretli domain alanların siteleride bu site mahkeme kararıyla engellenmiştir yazısı cıkıyor ..!

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Eif hocam haklıymış demek, host alcaz bakalım. Projenin başarısını görünce alırım diyordum ama uzun vadede iyi olcak bizler için inşallah. Sitelerimiz artık daha profesyonel bir görünüme sahip olacak.

Bide bende birşey sorucam. Proxy ile siteme girip google reklamlarına tıklarlarsa bann yermiyim?

Muhtemelen bann sebebidir, kaldırıyorum reklamları tek tek.

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
proxy uzerınden girince gızlı oluyosun sanırım ama pek bılgım yok ban yemeye degmez bende host alcam mecburen :S yenı actıydım ıyde tutuldu bır suru forum sıtelerıne lınklerı wardı yazık oldu :s ama benım dıs ulkelerede hıtap edıyo sıte az buz kısı gelırde ugrasamam kötü oldu bu

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Eif hocam haklıymış demek, host alcaz bakalım. Projenin başarısını görünce alırım diyordum ama uzun vadede iyi olcak bizler için inşallah. Sitelerimiz artık daha profesyonel bir görünüme sahip olacak.

Bide bende birşey sorucam. Proxy ile siteme girip google reklamlarına tıklarlarsa bann yermiyim?

Muhtemelen bann sebebidir, kaldırıyorum reklamları tek tek.

Al bir host. zaten domainin indexli, aynı şekilde sayfalar oluşturursun, olur biter. İlk başlarda host değişikliğinden etkilenebilirsin, ama olsun. Zamanla oturur.

Proxy tartışmasız ban sebebidir.

gok-te

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ben de blogspot kullanmayı düşünüyordum. Host alıp yönetmek iyi de. Veritabanı çok oluyor. Hostu arttırmam gerekiyor sonra.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.