Blogspottaki bloglarınızı otomatik web yönetici araçlarına ekleyin

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
11 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Tepki puanı
61
Konum
Antalya
Blogspot a giriş yapıyorsunuz. Alt bölümde Araçlar ve Kaynaklar var en altta Web Yöneticisi Araçları (Yalnızca İngilizce) var onu tıklıyorsunuz. Eğer blogspota üye olduğunuz mail adresi ile daha önce web yönetici araçlarına üye olmuşsanız direk kurulum yapılıyor.

Başlayın

Google Web Yöneticisi Araçları'nın şimdiki ve ilerideki bloglarınızı Web Yöneticisi Araçları kumanda paneline otomatik olarak eklemesini sağlayın.

Bu blogları istediğiniz zaman Web Yöneticisi Araçları ayarları sayfasından kaldırabilirsiniz.
Web Yöneticisi Araçlarını Etkinleştir

Eğer kurulum esnasında hata verirse otomatik kurulumda yani tura giriş yapın http://www.google.com/webmasters/tour/tour1.html ileri ileri diyerek geçin ekranları şimdi kaydolun yazar bu ekranların hepsini ileri diyerek geçiyoruz. Son ekranda başlayın var burayı tıklayıp üyeliğinizle giriş yaptığınızda bloglarınız otomatik web yönetici araçlarına ekleniyor ve web yönetici araçlarının dili İNGİLİZCE oluyor.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
17 Nisan 2007
Mesajlar
1,445
Tepki puanı
1
Konum
CTRL + W
Paylaşım için teşekkürler
 
Geri
Üst