İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blögum 1.7 yaşında...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
Kilişelerden uzak pöykürük blöguma hoş geldiniz tüm okurlarım (rivayet bu). blögumun 1.7 yaşında olmasını kutluyorum elimdeki bardakla. Evet tek parmak yazıyorum. Herneyse konu daha fazla dağılmadan biraz daha dağıtalım.

İnsanlara “çocuğunuz kaç yaşında” diye soran birine “1.7 yaşında” diyemezsiniz. “Araba sürümümü lan bu” diye içlenir karşı taraf. Ama bu web işlerinde bu çok normal bi olay. blögumun 1.7 yaşında olması beni şaşırtıyor aslında. Zamanında blögun başına bir çok felaket getirdim. Bir ara tamamen video sitesi olmuştu. Evlatlıktan reddedilen bir çocuk gibi dışlamıştımblögu. “Bu ne lan” dedim içimden. Geceydi ozaman. Sesli söyleseydim eğer meraklı gözler etrafımda olacaktı. Onun için içimden şeyettim. Herneyse işte böyle sayın insanlar.

Blögu kapatmaya çalıştım zamanında ama bişey beni durduruyordu herzaman. O şeyi bi bulursam blögyazdırcam ona. Blög yazmak wordpress ile çok kolay ve zevkli. Herkesin blög yazabildiği bir dünyaya doğru gidiyoruz. Herkes yazsın ama herkeş yazdığında komedi dükkanına dönüyor ortalık. Sevinçliyiz gururluyuz.

Blög 1.7 yaşında. Dile kolay… Blög yazmak zevk işi. Eğer yazabiliyorsan yazacaksın. Benim gibi saçmalarsan işler yürümez. Belli bir çizgide giden blöglar kazanıyor herzaman. Belki bende takip ediliyorum ama bir elin parmaklarını geçmez gibi bu okurlar. Aslında bununla ilgili çalışma yapacağım. Beni kimlerin takip ettiğini soracam blögta. Bakalım takip eden kaç kişi çıkacak. Hatta başka konu açmayayım. Buradan zorucam. Beni takip eden kaç tane insan var öğrenebilirmiyim? Ahanda sordum. Ahanda dedimde aklıma birinin facebook iletisi geldi. İletide şu vardı. “Zamanında aldığım ah’ları biriktirdim. Şimdi ise Ahahahahahahaha şeklinde kullanıyorum” Süper söz dimi sevgili cicişler?

Bir blög efsanesi olan bu başlığı okuduğunuz için 1 extra puan kazandınız. Güle güle yiyin.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
+1 puan kazandığım için mutlu oldum:) Kişisel blog açmak güzel birşey ama bunu beklenti içinde olmadan yapmak lazım. Acaba para kazanırmıyım? Sitemi ziyaret ederlermi? Çok kız tavlarmıyım ( Bu biraz absürt oldu ama:) ) Benden bahsederlermi acaba? diye sorular sormadan, zevk için yapmak lazım. Seni tebrik ediyorum Depresan. Nice 1.7 senelere..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
sağolasın, ilk zamanlar bi beklentim yoktu ama şuan için sadece hit ve adsense geliri istiyorum, kişisel harcama yapmıyorum blög üzerinden

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
iyi ...

sen nie genel moturatöe olmak istemiyon?
yaşın mı tutmuyo, üyelik tarihin mi?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
"genel moturatöe" diye bi mertebe yok henüz iyinette, açılınca başına beni geçirecekler
başvurdum ama istenmiyorum sanırım yönetimde, tekmeyi bastılar bana attılar. ya da onun gibi bişey

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
yazını blögda okumuştum burda da görmüş olduk. yazılarını gerçekten sık sık okuyor ve yorumlamaya çalışıyorum. Başarılarnın devamını dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.