İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogumun yeni yaşı için sponsor arıyorum

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Yıllar ne çabuk geçiyor. www.gokhanblog.com Ocak 2010'da 3. yaşına giriyor. Ben de artık bir marka haline gelen blogumun 3. yaşı vesilesiyle ziyaretçilerime yararlı birkaç hediye vermeyi düşünüyorum.

Bu durumda önümdeki en büyük engel blogumun kısıtlı kazancı nedeniyle ziyaretçilere vermeyi düşündüğüm hediyelerin maddi yükü. Şuanda kısıtlı imkanlar nedeniye okuyucularıma verebileceğim aklımdaki hediye, bir domain ve 1 veya 3 aylık 125x125 reklam alanı. Domainin şuan piyasası 14.65 TL. (.com, .net, .org) reklam alanınıda kendim sağlıyorum.

Ben domain ve reklam alanı vermeyi düşünüyorum ama bildiğiniz gibi pasta kuru kuru gitmez. Yanına çayda lazım :D Mesela 1 kişiye 3 aylık hosting, 1 kişiye şu, 2 kişiye bu hediyeyide ben veririm, sponsorlukları karşılarım, çorbada benimde tuzum olsun derseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz. Sizden onlarca hediye istemiyorum. Mesela a kişisi 3 aylık hosting, b kişisi tamamen internetle alakası olmayan farklı bir hediye, c kişisi belkide bir usb flash bellek olabilir. Bunun gibi şeyler. Ancak yinede ben gönlünüzden ne koparsa deyip ürünü ve miktarı size bırakayım.

Baştan belirtmek istiyorum. Ürünü eksiksiz şekilde kesin verebileceğinizden emin olmanız lazım. Çekiliş sonucunda birine a hediyesi çıktığında ben sponsor ürünü veremiyor durumuna düşmemeliyim:rolleyes:

Sponsor olanlarla ve hediyelerle ilgili blogda yakında bir yazı yazıcam ve bu yazıdada ayrıca sponsor olanlarıda belirticem.

Umarım dediklerimin anlaşılmasında bir sorun yoktur. Hediye çekilişini eğer bir aksilik olmazsa Ocak ayının ikinci hafta sonunda yapmayı umuyorum. Aramızda bolca hostingci vs. olduğunu biliyorum. Umarım bu değerli işte sizde sponsorluk konusunda bana yardımcı olursunuz.

www.gokhanblog.com
Gökhan..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Ocağın ikinci haftası özel bir gün mü :D Dak şimdi domain host felan bunlar sanal şeyler, çekilişle birine kırmızı bere, birine kırmızı eldiven, sonuncuyada kırmızı atkı gönder sende kırmızı çorap giy herkes fotoğraflar çekip siteye koysun. Geyik konusu yapalım sitene mizah sitelerinden hit yağsın markagokhan :p

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Marka olmak için 3 yaşında olmak yeter mi sence?

Bloguna 3-4 defa girmiştim her seferinde okuyacak birşeyler bulmuştum. Ancak bu defa girdiğimde okunacak bir konu bulamadım, çünkü aralık ayında yazdıkların,
1.Daha.Net Bir Hostinginiz Olsun
2.Gündemden Kısa Notlar
3.YTL için son gün 31 Aralık 2009
4.Yeni Fenomen: Yaban
5.Google DNS İşine Girdi - Youtube'a Giriş
6.Bankalarda Geçici Şifre Kullanımına Hazırlanın

23 günde yazdıkların bunlar. Bunların içinde ilgimi çeken tek bir konu bile yok.
Biraz daha bloguna ilgi göstersen kaçırdıklarımız var mı acaba diye senin blogunu okuma ihtiyacı hissedebiliriz. Marka olman belki daha da kolaylaşır.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ocağın ikinci haftası özel bir gün mü :D Dak şimdi domain host felan bunlar sanal şeyler, çekilişle birine kırmızı bere, birine kırmızı eldiven, sonuncuyada kırmızı atkı gönder sende kırmızı çorap giy herkes fotoğraflar çekip siteye koysun. Geyik konusu yapalım sitene mizah sitelerinden hit yağsın markagokhan :p

İlk hafta çok kısa zaten ve hediye işlerini ayarlamak için süre az. O yüzden ikinci haftayı uygun buldum. Sonuçta internet sitesiyle ilgili bir durum olduğu için internete dönük hediyeler bence daha uygun olur. Kırmızı atkı bere benim için farketmez. Sponsor olduktan sonra kırmızı yılbaşı donu bile dağıtabilirim. Bu benim için sorun değil. :D Zaten konudada belirttiğim gibi hediyeyi ve adetini siz sponsorlar belirleyebilir.

Marka olmak için 3 yaşında olmak yeter mi sence?

Bloguna 3-4 defa girmiştim her seferinde okuyacak birşeyler bulmuştum. Ancak bu defa girdiğimde okunacak bir konu bulamadım, çünkü aralık ayında yazdıkların,
1.Daha.Net Bir Hostinginiz Olsun
2.Gündemden Kısa Notlar
3.YTL için son gün 31 Aralık 2009
4.Yeni Fenomen: Yaban
5.Google DNS İşine Girdi - Youtube'a Giriş
6.Bankalarda Geçici Şifre Kullanımına Hazırlanın

23 günde yazdıkların bunlar. Bunların içinde ilgimi çeken tek bir konu bile yok.
Biraz daha bloguna ilgi göstersen kaçırdıklarımız var mı acaba diye senin blogunu okuma ihtiyacı hissedebiliriz. Marka olman belki daha da kolaylaşır.

Ben blogumun bir blog markası olduğuna inanıyorum. 3 yaş veya 30 yaş, süresi önemli değil. Ürün kaliteliyse ve tanınıyorsa markadır zaten.

Blogumdaki yazılar sadece bu aydan oluşmuyor. 3 senelik (349 konuluk) koca bir arşiv var. Bir kişinin beğenmediğini bir başkası beğenebilir. Bir başkasının ilgi duymadığı bir konuya bir başkası ilgi duyabilir. Ben oraya bir komik video koysam sen beğenmezsin ama başkası beğenir veya senin ilgi alanınla ilgili bir yazı yazsam sen aa çok güzel dersin başkası gelip ne bu be bundan banane der. Birisi televizyonda maç izler diğeri ben maç sevmiyorum dizi izliycem der. Bu dünyada herkesi mutlu etmek kolay değildir. Ben elimden geldiğince bu konudaki pürüzleri en aza indirmeye çalışıyorum zaten. Ayrıca mesela ben orda "YTL için son gün 31 Aralık 2009" diye bir yazı yazmışım. Türkiye ülke sınırları içinde yaşayan birinin ilgisini bu konu çekmiyorsa sanırım o kişi ülkemizde TL yerine farklı bir para birimi kullanıyordur. Mesela ben "Bankalarda Geçici Şifre Kullanımına Hazırlanın" isminde bir yazı yazmışım. Bu seni ilgilendirmeyebilir ama ülkemizdeki internet bankacılığı kullanan milyonlarca kişi için çok önemli.

Yazıların azlığından söz ediyorsan, yaklaşık 1,5 aydır evdeki internet bağlantımda sorun olduğu için işlerimi haftada 1-2 defa bikaç saat internet kafeye giderek hallediyordum ki oda çok zor şartlar altında. Bu durumdada blogla pek ilgilenemediğimin farkındayım ancak o sorunu aştım ve şuan eski duruma yavaş yavaş dönüyorum.

Eğer hediye konusunda sponsor olmak isteyenler varsa her türlü hediye önerilerini buradan belirtebilirler.

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba bloğunuzda hediye olarak verebilmeniz için 2 hişiye 500mb alan 5gb trafik linux ingiltere lokasyon 1 er yıllık hosting sponsoru olabilirim

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
merhaba bloğunuzda hediye olarak verebilmeniz için 2 hişiye 500mb alan 5gb trafik linux ingiltere lokasyon 1 er yıllık hosting sponsoru olabilirim

Teşekkürler. Yakında sizinle irtibata geçicem. Şimdilik hosting vereceğiniz siteyi pm ile bildirirseniz sevinirim.

Hediye olarak bir ürün veremem diyenler mesela 5 kişiye logo/banner gibi şeyleride önerebilirler.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hizmette olan sitemin reklamı karşılığı 3 aylık 250 MB , 2.5 GB/bw, 1 mysql hakkı, Almanya lokasyon sunucudan verebilirim. Plesk KP. Kesinlikle absürt , MP3 olmaması gerek. Spama tolerans 0.

Anlaşırsak PM lütfen.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Hizmette olan sitemin reklamı karşılığı 3 aylık 250 MB , 2.5 GB/bw, 1 mysql hakkı, Almanya lokasyon sunucudan verebilirim. Plesk KP. Kesinlikle absürt , MP3 olmaması gerek. Spama tolerans 0.

Anlaşırsak PM lütfen.

1 aylık 125x125 banner yayınlayabilirim.

Sen ve akifokur msn veya gtalk adreslerinizi pm ile gönderirseniz detayları konuşabiliriz. Diğer sponsor olmak isteyenleride bekliyorum. Daha fazla hediye dağıtmak istiyorum ama şartlar elvermediği için şuanda sadece bir domain dağıtmayı ve 3 aylık 125x125 reklam alanı vermeyi düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.