İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blue Screen

S

sfenx

Misafir
Blue Screen Hatası neden olabilir. SP2 kullanmam dan Kaynaklanırmı ?

+ Linux olarak knoppix 3.3 'ü deneme amaçlı kUllanmaya çalıştım ama Modem sorunu verdi.. Help me !

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Blue Screen, bu kavramı sadece biz arkadaşlarla kullanıyoruz sanıyodum :)
Milyon tane sebebi olabilir. Direk açılışta mı veriyor? Ne aşamada verdiğini söylemen lazım. Daha fazla bilgi lütfen.

S

sfenx

Misafir
Hayır oyunlarda verior Pc O oyunu kaldıracak kadar İYİ ve hızlı.. Direcx OLabilirmi ?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aklıma gelen sebepler önem ve olasılık sırasına göre;

Ekran kartın fazla ısınıyor olabilir. Fanını kontrol et.
Ekran kartının sürücüsünde hata olabilir.
İşlemci ya da ram ısınıyor ya da problemli olabilir.
CD rom zor okuyabilir bundan yapar ara sıra.
Directx :)

Bu arada blue screen hata mesajıda biraz yardımcı olabilirdi.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
genelde cdromdan kaynaklanan sorunlardan dolayı oyun oynarken hata verebiliyor. cd veya cdromdan kaynaklanabilir ama trextranın dediği gibi hata mesajını yazarsan belki daha aydınlatıcı olabilir :)

i love blue screen :D

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ah benide yaktı bu blue screen hatası. ama nedenini anladım ram çok fazla ısınıyor. ama anlayana kdr hardiskteki herşeyim gitti :( pcyi açar açmaz aşırı şekilde ram ısınıyor ve bi süre sonra reset atıyor. hatta şuan heran reset atabilir >.<

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5