İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bol Hitli,Google Dostu,İndex Canavarı TekLinkFilmlerim.com Satılıktır!

divdivx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site genç yaşına rağmen mükemmel bir konumdadır.Anında index almaktadır.Tekil hiti şimdilik 8-12K arası değişmekte olup her geçen gün hızla artmaktadır.Aşağıdan bilgilerini ve capsları inceleyebilirsiniz.Çok emek harcanmıştır.Artık pek vakit ayıramayacağım için satılıktır.Site domain+Host+Turbobit hesabı(1500 civarı tek link film-oyun)+letitbit hesabı (film-oyun 800 civarı tek link)+Thema Poster(1500 civarı Türk-Yabancı theme-şablon ile birlikte verilecektir.)
Turbobit günlük 1,5-2usd civarı-letitbit 1 usd civarı.Splash-popup reklam 7-9 lira civarı,Site reklam alanlarından minimum100-150 lira civarı,Link kısaltmadan 3-4 lira civarı geliri vardır.(Turbo ve letitbit linklerini kendi sitemiz dışında yayınlamıyoruz,başka sitelerde de konu açılırsa hesapların geliri çok daha fazla olacaktır.filehost çöküşünden önce sadece wuploaddan 20 lira günlük gelmekteydi.Bu iş için de Thema Posteri hediye ediyorum.Forumlar hazır,üyelikler hazır.sadece konunun şablonunu oluşturup yollayın:eek:ley:)
Site
Oluşturulma Tarihi:17.08.2011
Domain Bitiş:17.08.2013
Hosting:Disk Alanı:10000 MB-Aylık Trafik: 250 GB-Addon Domains: 5 Adet
http://www.alexa.com/siteinfo/http://www.teklinkfilmlerim.com
WQmZ1.png

boCvD.png

njr74.png

0P3gs.png

h7yl3.png

akvby.png

9jY5y.png

Ol181.png

Nn88v.png

GOOGLE SIRALAMA ÖRNEKLERİ
tiSHC.png

3kx8a.png

1NVcj.png

T1u60.png

3O4Xc.png

eyWlY.png

v6kbG.png

OnngJ.png

tYUSe.png

wSicl.png

qixV7.png

Z6D0z.png

VywGu.png

IjNyc.png

peNp3.png

ZVrFK.png

A5hCf.png

6eZpl.png

eykqF.png

Fiyat:5000:tl(Yazıyla Beş Bin Tl:D)
Bu tür satışlarda 2 yıllık gelir baz alınır,ancak ben yanında upload hesaplarını vs. de veriyorum.Buna göre düşünüp tekliflerinizi yapın.Saçma sapan fiyatlar verecekler lütfen pm atmasın.Sanalpazar üzerinden komisyonu eklenerek taksitle satılabilir.Lütfen sadece ciddi alıcılar pm atsın.Ne diyelim hayırlı olsun!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.