İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BOMBA! 100$ lik Keyword sizlere sunulur :)

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw doğru maksimum getiri 100dollarcık.
ama sen tık başına 100dollar çıkartma olağanın düşük gibi çünkü dart diye çıkmıyor.

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anlamadigim birsey var suan mevcüt olan sitenize bu kelime ilgili bi sayfa yapip link mi veriyorsunuz yoksa yeni domain alip yeni bi sitemi yapiyorsunuz?

H

hikayebul

Misafir
Birakin ya bu adam palavracinin teki.Aforizmalar in yarisinin 1/4 ü olsun bu adam ondan sonra konussun.

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
872gosterim 12click 1,4% USD 3,67 USD 3,20
ben 100$ cikaramamisim anlasilan :p neyse biras daha devam edelim bakalim

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotel motel kasmayın sonunda banlatırsınız TRyi
bu ara 100dollar vermeyen diyenlere, sizin sitenizde bi kere o reklam çıkmaz ki. pro sitelerde vardır, sitenize koyun tık başına 100dollar kazanın demedım. sadece bu kelimenin maksimum değeri 100dollar olduğunu söylemişim.

hikayebol ve benzer türü insanlara diyeceğim şudur: benim bişeye kanıtlamama gerek yok, bişey peşinde deyilim. beni tanıyan tanır gibi manyaq cümlede yazmam. ama senden daha paylaşımcı olduğum düpedüz açıktadır.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wasGer' Alıntı:
way bee dikkat et burnun uzaya kadar uzamasın :D
inglizce öğren email yaz veya yazdır, cevabı alırsın. herkesin vereceği cevaptan daha tatmin ve doğru olur bu kadar böyük adamsan bunuda düşünebilirdin benim gibi ufak defek kişilere sormana gerek kalmazdı deyil mi?
yalla :D

bu güne kadarki mesajlarımı okumuş olsaydın bana bunları söylemezdin. tartışmak değil paylaşmak için burda olduğumuzu anlardın. bizde yanlış yapana saldırmak yok. doğruyu anlayıp kabul etmen yeterli olacaktır.

şimdi bu konuda boşboğazlık yapıp çocukça ve küçük hesaplar yaparcasına cevap vermenin bir hata olduğunu kabul etmeni dilerim.

neyse benim asıl anlatmaya çalıştığım , imzanda tanıttığın siteden ödeme alıp almadığın konusudur. ben ödeme almam gerekirken hala ödeme alamadım ve sana alıp almadığını soruyorum. sen de söylemiyorsun. ama hala imzanda tutuyorsun. eğer almadıysan imzandan o linki kaldır ve yazdıklarını değiştir. insanlar zamanlarını ve emeklerini boşa harcamasın. bu da hepimiz için bir tecrübe olsun.

H

hikayebul

Misafir
Aforizmalar belki bu yazini anlayabilecek beyin gücüne sahiptir wasgerr,ulan milleti hem bosa ugrastiriyosun hemde yüzsüzlük yapiyorsun,Manyak herif diycem ama ayip kacacak en iyisi demiyim,ulan diyim sana yakisani söyliyim,kim ne zaman kazanmiski 100 dolar sadece bir clickden sin cikip böyle bir palavra atiyorsun,yani böyle palavralari atanlara deliriyorum,ana avrat küfür edeseim geliyor sana ama etmiyorum,serefsiz diyecegim geliyor ama demiyorum.Delirtme lan adami,Aforizmalarada adam gibi konus,ha avukatimiyim o sitemese bileevet avukatiyim,o buradaki adam gibi adamlardan birisi.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
bu güne kadarki mesajlarımı okumuş olsaydın bana bunları söylemezdin. tartışmak değil paylaşmak için burda olduğumuzu anlardın. bizde yanlış yapana saldırmak yok. doğruyu anlayıp kabul etmen yeterli olacaktır.

şimdi bu konuda boşboğazlık yapıp çocukça ve küçük hesaplar yaparcasına cevap vermenin bir hata olduğunu kabul etmeni dilerim.

neyse benim asıl anlatmaya çalıştığım , imzanda tanıttığın siteden ödeme alıp almadığın konusudur. ben ödeme almam gerekirken hala ödeme alamadım ve sana alıp almadığını soruyorum. sen de söylemiyorsun. ama hala imzanda tutuyorsun. eğer almadıysan imzandan o linki kaldır ve yazdıklarını değiştir. insanlar zamanlarını ve emeklerini boşa harcamasın. bu da hepimiz için bir tecrübe olsun.
paypal'dan aldım.

hikayebol: konuşma.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.