![]() |
![]() |
Haksızın karşısın da haklının yanın da bir garip adam gazmanım ben.crawler' Alıntı:kahvelak ;
aforizmalar iyi adamdırda , sen korumalığınımı üstlendin![]()
Ben 100 dolar beklemeden denedim .. Deneme yanılma yolunu çok seviyorumyoktur' Alıntı:Google salak biz çok mu zekiyiz ki, her tık 100$lık kelimeyi herkeze versin
http://www.r10.net/showthread.php?t=1001 burada yazmıştım sebebini
wasGer' Alıntı:way bee dikkat et burnun uzaya kadar uzamasın
inglizce öğren email yaz veya yazdır, cevabı alırsın. herkesin vereceği cevaptan daha tatmin ve doğru olur bu kadar böyük adamsan bunuda düşünebilirdin benim gibi ufak defek kişilere sormana gerek kalmazdı deyil mi?
yalla![]()
paypal'dan aldım.Aforizmalar' Alıntı:bu güne kadarki mesajlarımı okumuş olsaydın bana bunları söylemezdin. tartışmak değil paylaşmak için burda olduğumuzu anlardın. bizde yanlış yapana saldırmak yok. doğruyu anlayıp kabul etmen yeterli olacaktır.
şimdi bu konuda boşboğazlık yapıp çocukça ve küçük hesaplar yaparcasına cevap vermenin bir hata olduğunu kabul etmeni dilerim.
neyse benim asıl anlatmaya çalıştığım , imzanda tanıttığın siteden ödeme alıp almadığın konusudur. ben ödeme almam gerekirken hala ödeme alamadım ve sana alıp almadığını soruyorum. sen de söylemiyorsun. ama hala imzanda tutuyorsun. eğer almadıysan imzandan o linki kaldır ve yazdıklarını değiştir. insanlar zamanlarını ve emeklerini boşa harcamasın. bu da hepimiz için bir tecrübe olsun.