Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanal karttaki bonusları harcaman için garantiyi arıyosun sanal kartımdaki birikenleri hesabıma geçermisin diye 3 5 dk da geçiriyor. sonra dilediğin şekilde harca.
sanal karttaki bonusları harcaman için garantiyi arıyosun sanal kartımdaki birikenleri hesabıma geçermisin diye 3 5 dk da geçiriyor. sonra dilediğin şekilde harca.
benimde iyi bi rakam vardı tam hatırlayamıyorum ama hesabıma geçin dediğimde pek bi havalıydım. hesaba geçti dedi hesaba baktım 2 3 milyon bişey telefon faturasına yetmedi..
internet hesabın varsa ,kredi kartları->sanal kart bonusu burdan hesabına aktarıyosun ama ben aylık 500-600 lira harcamama rağmen normal bonus kartta öyle kayda değer bir bonus birikmiyo. bence bonus yerine peşin alınca noluyo demek daha iyi bonustan daha çok kazandırır
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5