Borç para lazım acil

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar bana acil borç para lazım. Fatura nedeniyle evdeki internet kapandı ve açtırmam gerekiyor. Adsenseden bu ay 180 TL civarı para geliyor ama bana 209 TL lazım.

Verebilirim diyen olursa [B][email protected][/B] adresini ekleyebilirim. Akşam nete girmeye çalışıcam giremezsem yarın kesin girerim zaten.

Verdiğiniz borcuda bu ayın sonunda adsense parayı gönderince önce 180 TLyi göndericem. Geri kalan 29 TL yide önümüzdeki ay göndermeye çalışıcam. Olmadı o ücret için reklamınızı falan yayınlayabilirim.

Umarım halimi anlayıp yardım edecek biri çıkar.

0
Onaylı Üye
Üye
209 TL yi ADSL için mi istiyorsun?

0
Onaylı Üye
Üye
29 tl istiyor 180 tlsi varmış

0
Onaylı Üye
Üye
Ben bu çocuğu çok merak ediyorum, eğer bana yakın otursaydı çalıştırır doğru işler yapmasını sağlardım üzülüyorum açıkcası böyle şeyler duyunca.

0
Onaylı Üye
Üye
Evet adsl için istiyorum. Eğer 210 tl bulursam pazartesi faturayı yatırıcam. Bulamazsam zaten cuma gününe kadar adsense 180 tl para gönderecek. Gerisinide buluruz artık biyerden.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben bu çocuğu çok merak ediyorum, eğer bana yakın otursaydı çalıştırır doğru işler yapmasını sağlardım üzülüyorum açıkcası böyle şeyler duyunca.

bende çok merak ediyorum bu gençte akıl var ama aklını o küçük blogu ve sadece adsense'de kullanıyor farklı şeylerde kullansa :)

0
Onaylı Üye
Üye
hocam borc almanin yeri burasimi ya:):)

Geri