İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BORSA FORUM SİTESİ ARIYORUM

vatanda

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana borsa hakkında yazılar yayınlayabileceğim. İnsanların yazılarını yayınlayabilecekleri. Anlık veriler down jones ve diğer borsaların anlık verilerinin verilebileceği . Tam yönetimini alacağım bir forum sitesi lazımdır. Alan adı domain ve hazır php forum sitesi kurulu halde lazımdır. Fiyat vermenizi bekleyorum. Güvenli uygun bir server istiyorum. not: Site ileride ücretliye çevrilecek şekilde ayarlanabilmeli.

vatanda

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.

Bana alan adı ve alan. ( Alan adını ben netten uygunluğunu kontrol ederek söyleyecem)

içine php den hazır bir forum sitesi kurulu halde. ( Sürekli güncellenmeye açık ve güncel)

ileride ücretli olabilmesini sağlayacak uygun bir sistem eklenmiş. seo v.s bütün ayarları yapılmış.

bir site hazırlanmasını istiyorum. Lütfen bu yazılanlara uygun şekilde fiyat veriniz. Ödemeleri posta havalesi ile yapabilirim.

not: Fiyatın yanına msn adresinizi verirseniz msn den dönüş yaparım. detaylı görüşürüz.

not 2: google dan reklam vermek icin de yardım gerekiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.