İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BOŞTA FAKE PR 6 İSTEYEN :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
boştaydı ama aldılar :)

E güzel kardeşim sen vereyi mi, istermisiniz vs.. diye nazlanarak yazarsan başkası gelir alır. Madem bi iş yapacaksın yaz konuya "bilmemne.org fake pr arkadaşlar almak isteyen alsın" diye konuyu görende nedir diye sorup sende cevap yazacağına görenlerden almak isteyen alır gelir sana da teşekkür ederdi.

Haa tabi bu bilgiyi para karşılığı vermeyi düşünmüyorduysan, eğer öyle bişide varsa bunuda konuda belirtmeliydin.

Neyse artık diyeceğim bu tür işlerde hız-zaman önemlidir paylaşımları ona göre yaparsanız daha makbul olacaktır.

Hayırlı işler dilerim.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
E güzel kardeşim sen vereyi mi, istermisiniz vs.. diye nazlanarak yazarsan başkası gelir alır. Madem bi iş yapacaksın yaz konuya "bilmemne.org fake pr arkadaşlar almak isteyen alsın" diye konuyu görende nedir diye sorup sende cevap yazacağına görenlerden almak isteyen alır gelir sana da teşekkür ederdi.

Haa tabi bu bilgiyi para karşılığı vermeyi düşünmüyorduysan, eğer öyle bişide varsa bunuda konuda belirtmeliydin.

Neyse artık diyeceğim bu tür işlerde hız-zaman önemlidir paylaşımları ona göre yaparsanız daha makbul olacaktır.

Hayırlı işler dilerim.

sen anlamadan dinlemeden neden yorum yaparsın ki ??

kimse domaini kaptığı yok para karşılığıda boş domain satmıyorum merak etme sadece isteyen varsa vericektim pm ile ama verdim zaten başkasına o aldı merak etme kapmadılar yanii..

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sen anlamadan dinlemeden neden yorum yaparsın ki ??

kimse domaini kaptığı yok para karşılığıda boş domain satmıyorum merak etme sadece isteyen varsa vericektim pm ile ama verdim zaten başkasına o aldı merak etme kapmadılar yanii..

Pardon kardeş o zaman kusura kalma. Dediğin gibi anlamadan yazmışım.

Dün içinde 250€ olan SEDO hesabım sebepsiz yere güya "doğal olmayan yollardan trafik yapmak" ( ki hiç ama hiç alakası yok ) sebebiyle kapatıldı. Sedo paranın üstüne yattı. O sırada Sedo ya mail yazıyordum canım sıkkındı demkki o can sıkıntısı ile biraz fevri davranmışım.

Hayırlı işler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.