Allah razı olsun, çok güzel konu![]()
Teşekkürler dostum
Dolu şuanda,alıcaktım benŞimdilik bir tane daha
Servi-Chez-Vous.com
Dolu şuanda,alıcaktım ben![]()
Spdc-Lebanon.com PR4
TydaVisFreePix.com PR3
SusanLowAssEr.com PR3
BabblesIsland.com PR3
PAdeMicTrainingOnline.com PR3
Estâfirullah... Yanlış anlacak ne var abim? Sen görüşünü söylemişsin sadece.
Yıllarca forumlarda drop domainler satmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki; domaini alıp wp kurarak ve biraz ilgi göstererek PR kaybı yaşamadan kullanabilirsiniz.
Nitekim yaklaşık 1-2 ay önce ErdeM'e vermiş olduğum PR4 domaini örnek verebilirim. Ya da gelip kendisi yazsın durumunu.
Bunlar ücretli üyelik isteyen sitelerde yayınlanan PR değerine sahip domainler.
Yardımcı olabilmek adına açtım konuyu. İlerde PR4 vs olursa da buradan paylaşacağım. Şimdilik yalnızca 3-5 domain çıkıyor günlük fakat güncellemeden birkaç gün öncesinde ve sonrasında 40-50'ye çıkacaktır bu rakamlar sanıyorum![]()
Yaklaşık 2-3 yıldır drop domain regliyorum.İçlerinde google'da infosu ve indexleri dahi olmayan domainler oldu.Fakat içerik atıp tekrar değerlendirme talebinde bulunduğumda PR değerini alıp yoluma devam ettim.
Şuana kadar hiç 0'lanma gibi bi' sorun yaşamadım,bilemiyorum belkide çok şanslıyımdır
Dipnot: Anıl abiye çok teşekkürler![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.