İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Boştaki yüksek pagerankli domainleri bulma

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
güzel site çok sağol wed birşey sormak istiyorum bu sitedeki düşecek domainler o tarih itibariylemi düşüyor ? yani kendi domain panelimizden hemen kayıt etme şansımız oluyormu ? o günün gecesi 00:00 da düşünce hemen kayıt edebilirmiyiz nasıl oluyorda oluyor yani, ben hiç bu tarz bir olaya girmedim de
şimdiden teşekkürler

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
o zaman gece 00:00 da yayınlanır yayınlamaz kaydetmek gerekiyor, pr6 pr7 link var diye satış yapanlar boşuna gezmiyor ortalıkta :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
o domainler başta açık arttırma sitelerin elinden geçiyo alabilmek için şanslı olmanızda lazım:D Ama tabiki bence yararlı bi link daha önceden baktığım yerlerin hepsi paralı oldu:(

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama listedekilerin aşağı yukarı hepsi fake. Ona mutlaka bakın teklif falan vermeyi düşünürseniz.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Netsol, Enom, Godaddy firmasındaki jenerik domainler yada pageranklı domainler hiçbir zaman pending delete durumuna düşmez.

Manuel olarak düdük pr3 yada pr4 kayıt edebilirsiniz.
Kıytırık pr5 domainler 200-500 dolar arası gidiyor açık arttırmada, yaşlı-dmoz indexli-backlinkli pr5ler 500-700 arası gidiyor.

Hayaller kurmayın, öyle düşsün alayım diye, kısa yoldan zengin olma hayalleri bunlar. :D

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pr 7 domain aldımmm

Ses deneme bir-iki ses deneme

Ben bu sitelere bi türlü denk gelemiyorum. Yani anlamadığım şu, adam yüksek prli domainleri niye bize göstersinki kendisi alır :) Ama yünede belki bi pr4 düşer şansımıza, teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.