Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben internette bedava gezen bir bot var o botu editletmek ve düzeltmek istiyorum bot dogru çalışmıyor sadece obölüm düzeltilecek yani bot tamir edilecek detaylı bilgi için pm atın
Bot hangi tabanda çalışıyor? Ne görev görüyor? Aldığınız hata tam olarak nedir? Bunları söylerseniz size yardımcı olunur, birinin sisteminiz ve hata ile ilgili hiçbir fikri olmadan "ben yaparım" demesini bekleyemezsiniz.
hocam öyle deyil hatası yokta adam gibi çalışmıyor internetteki vbulletin bot ararsanız çıkar googleden sitemde kullanıyorum bazı sitelerden çekmiyor bazı sitelerden çekiyor ama bozuk bazı sitelerden tüm forumu çekiyor adam gibi çalışmıyor php tabanlı bot
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5