![]() |
![]() |
firefox yemedi ama ie ye bulaşmışforumun yalaka ispiyoncu timi, fesat timi hemen iş başına! vurun tuşlara, ispiyonyayın yalaklanın google a
![]()
firefox yemedi ama ie ye bulaşmışforumun yalaka ispiyoncu timi, fesat timi hemen iş başına! vurun tuşlara, ispiyonyayın yalaklanın google a
![]()
o adamı savunmicam ama biliyorum ki burada o kadar konusan kisilerinde aynı şeyi yaptığını neyse konusmak istemiyorum boş bir konu.
Bu site sakıncalı sitelere girilmemesi için aile filtre programı yapan site değilmiydi :S
işin komik yani 1 saattir sitede geziyorum ne adsense var ne başka bişey güzel yapmış yapan helal olsun![]()
Site demek herşey demek değildir.
Benim bildigim www.arama. alanının başka birisine satıldığı
ana domain kendilerine ait.
Sakıncalı sitelere erişimi engellemek için program yapan bir web sitesinin (Subdomain yada başka bir sayfası farketmez) bu tür sitelere ortam sağlaması bence çok garip. Haberi olmayabilir belki ama bu tür şeyler o sitenin güvenirliğini azaltır. Bu programı kullanmıyordum ama lazım olsa bile şu zamandan sonra kullanmam.Site demek herşey demek değildir.
Benim bildigim www.arama. alanının başka birisine satıldığı
ana domain kendilerine ait.
Sakıncalı sitelere erişimi engellemek için program yapan bir web sitesinin (Subdomain yada başka bir sayfası farketmez) bu tür sitelere ortam sağlaması bence çok garip. Haberi olmayabilir belki ama bu tür şeyler o sitenin güvenirliğini azaltır. Bu programı kullanmıyordum ama lazım olsa bile şu zamandan sonra kullanmam.
Anlıyorum. Saldıran ben değilim işim olmaz o tür şeylerle.haklısın ama gen.tc domain satışı yapıyor içinde ne var hepsini kontrol ediyormu hayr.
Tanıdıgımız bir kişi sonucta ve kendisine de ilettik tüm sunucuyu kapatmanın anlamı ne saldırarak ?
Ana domainle ilgisi yokmuş yazılanlara göre. Domain sahibi uyarılmış konu kapanmalı bence.yoksa filitre programinin icinde trojan mi var?
kim kime saldiriyor konu neydi neye cevirdiniz helal olsun
yoksa filitre programinin icinde trojan mi var?