Ortalama tasarım özellikli bir php kent portali yaptırmak istiyorum.
Bütçem kısıtlı. 5-10bin yüksek gelir açıkcası.
Elinizde varsa benzer özellikte bir scripti modifiye de edebilirsiniz.
Neler olacak:
- Üyelik (üyeler arası mesajlaşma dahil); 3 kademe - admin, moderator, üyelik (sanal para yüklenilebilen)
- Şehir rehberi (kategori, alt kategori, yorum yapılabilir)
- Firma rehberi (orta halli, yorum yapılabilir)
- Foto galeri (üyeler kategorilere fotoğraf ekleyebilsin, admin ve moderatör onaylı)
- Video galeri (youtube'den ve türlü sosyal video yerlerinden kod vs eklenilebilsin)
- Haberler bölümü (kategori, alt kategori, yorumlar moderator admin onaylı)
- Seri ilanlar bölümü
- Ana sayfa üzerinde nöbetçi eczaneler, hava durumu, son haberler falan filan
- seo + html5 uyumu
- Sanal para ile çalışan reklam bölümleri
Olmayacaklar
- Forum
- Video yükleme
- Sohbet, arkadaşlık, itiraf vs...
- Joomla ile yapılsın istemiyorum ancak uygun bir fiyata istenilen bu özellikler olacaksa neden olmasın?
İstekler
- Açık kodlu olsun; arada kurcalayıp değişiklik yapabileyim
- Benden başkasına aynı scripti satmak gibi bir düşünceniz olmasın. Seri üretim güzel olmaz sanırım
- İlerde şöyle bir değişiklik istiyorum dediğimde, makul bir ücretle o değişiklik yapılabilsin
Sanal para var ama nasıl kazanılıp, nasıl yüklenilecek?
Kredi kartı olabilir de ancak, kredi kartı uyumlu ve uyumsuz olarak bu kısmı belirtirseniz sevinirim.
Sanal para (kontör, kredi ne denirse artık) nasıl kazanılır;
- Üye yazı gönderir, resim ekler, video yükler, yorum yapar, parasıyla satın alır. Hepsi admin onaylı.
Nasıl sanal para harcar:
- diğer üyelere mesaj gönderir, reklam yapar, rehbere firma ekler vs
Bu kısım detaylandırılabilir ve detayına göre aralık belirtebilirsiniz. 2000-2500 lira arası gibi.
kent portaline benzer çalışma yapmış olanlar; şu bölümler de olursa iyi olur diye aşırı fiyat farkı yaşatmayacak biçimde ilaveler getirebilir
Şu fiyata, şu kadar zamanda, ilaveten şöyle böyle yaparım diyorsanız konu altına fiyat belirtmeden ve fiyat belirterek konu linkiyle beraber özel mesajla iletirseniz sevinirim.
bismillah her hayrın başıdır
Bütçem kısıtlı. 5-10bin yüksek gelir açıkcası.
Elinizde varsa benzer özellikte bir scripti modifiye de edebilirsiniz.
Neler olacak:
- Üyelik (üyeler arası mesajlaşma dahil); 3 kademe - admin, moderator, üyelik (sanal para yüklenilebilen)
- Şehir rehberi (kategori, alt kategori, yorum yapılabilir)
- Firma rehberi (orta halli, yorum yapılabilir)
- Foto galeri (üyeler kategorilere fotoğraf ekleyebilsin, admin ve moderatör onaylı)
- Video galeri (youtube'den ve türlü sosyal video yerlerinden kod vs eklenilebilsin)
- Haberler bölümü (kategori, alt kategori, yorumlar moderator admin onaylı)
- Seri ilanlar bölümü
- Ana sayfa üzerinde nöbetçi eczaneler, hava durumu, son haberler falan filan
- seo + html5 uyumu
- Sanal para ile çalışan reklam bölümleri
Olmayacaklar
- Forum
- Video yükleme
- Sohbet, arkadaşlık, itiraf vs...
- Joomla ile yapılsın istemiyorum ancak uygun bir fiyata istenilen bu özellikler olacaksa neden olmasın?
İstekler
- Açık kodlu olsun; arada kurcalayıp değişiklik yapabileyim
- Benden başkasına aynı scripti satmak gibi bir düşünceniz olmasın. Seri üretim güzel olmaz sanırım
- İlerde şöyle bir değişiklik istiyorum dediğimde, makul bir ücretle o değişiklik yapılabilsin
Sanal para var ama nasıl kazanılıp, nasıl yüklenilecek?
Kredi kartı olabilir de ancak, kredi kartı uyumlu ve uyumsuz olarak bu kısmı belirtirseniz sevinirim.
Sanal para (kontör, kredi ne denirse artık) nasıl kazanılır;
- Üye yazı gönderir, resim ekler, video yükler, yorum yapar, parasıyla satın alır. Hepsi admin onaylı.
Nasıl sanal para harcar:
- diğer üyelere mesaj gönderir, reklam yapar, rehbere firma ekler vs
Bu kısım detaylandırılabilir ve detayına göre aralık belirtebilirsiniz. 2000-2500 lira arası gibi.
kent portaline benzer çalışma yapmış olanlar; şu bölümler de olursa iyi olur diye aşırı fiyat farkı yaşatmayacak biçimde ilaveler getirebilir
Şu fiyata, şu kadar zamanda, ilaveten şöyle böyle yaparım diyorsanız konu altına fiyat belirtmeden ve fiyat belirterek konu linkiyle beraber özel mesajla iletirseniz sevinirim.
bismillah her hayrın başıdır