İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Böyle kot reklamı gördünüz mü ???

B

Beles_Org

Misafir
Bence bu reklamda konu kotlar değil :D
Acaba bu reklamı internetten başka bir yerde yayınlamayı düşünüyorlar mı :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hahahah yuh demekten başka bişi demiyorum ne bu ya kim böyle bir fikir düşünür sevişme pozisyonalrını jeans reklamında kullanır sapık dolu ortalık sapıkk

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ne alakası var? Nesi eg-zotik? Gayet normal ve güzel. Bişeyin eg-zotik olması için ona bakınca eg-zotik duygular içine girilmesi gerekir siz buna bakınca öyle oluyorsa bu hiç de iyi değil:)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ne yalan söyleyeyim ben öyle seyler gorunce bende eg-zotik birseyler cagristiriyor. Hicte iyi değil demissin ama bana göre gayet normal.

B

Beles_Org

Misafir
ARKaDaS' Alıntı:
Ne yalan söyleyeyim ben öyle seyler gorunce bende eg-zotik birseyler cagristiriyor. Hicte iyi değil demissin ama bana göre gayet normal.
Ne yalan söliiim benim de içim kıpır kıpır oldu :D

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:=) Arkadas kap hemen domaini bigblue.info Resimleri koy ;)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Yok ben .info'ları genelde Hatun isimlerine orantılı alıyorum :)
Ve genelde yabancı isimler.. Turkce : Handeyener.info / Banualkan.info / sibelkekilli.info var.. Sibel Kekilli Almanya'da gecen hafta google'de aranan 5. Kelime olmus :) Domainlerin diğerleri hep yabancı..
Hepsi : Http://www.Turkmankenler.com/domainler.htm adresinde ;)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bırakyın ya neyi normal bunun o cekilen fotograflar hiç yabancı degilmi normal diyenelr bu siteye girsin ve resimleri karşılaştırsınlar derim
( yanlış analamyın reklam degil sadece örnek)

http://www.saksyapalim.com/pozisyonlar.php
http://www.saksyapalim.com/pozisyonlar2.php

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence tam bir Türk izleyicisine hitap eden bir reklam olmuş. Tvlerde çıkarsa buna benzer bi reklam uzun süre konuşulacağına ve satışlarında patlama olacağına inanıyorum :D

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muratozcirpici' Alıntı:
bence tam bir Türk izleyicisine hitap eden bir reklam olmuş. Tvlerde çıkarsa buna benzer bi reklam uzun süre konuşulacağına ve satışlarında patlama olacağına inanıyorum :D
Sence Tv' de çıkar mı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5