İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Böyle ş***fizlik olur mu

K

korsan_cd

Misafir
http://www.loveturk.net

bilgisayarımda sp2 yok.adam ana sayfamı kilitledi ne açarsam açayıp adsense reklamı çıkıyor.Bunu şikayet etmeyelim mi şimdi.adam çok güzel mi yapıyor.
gidecegim 10 tane cafeden degişik ip adreslerinden şikayet yapacağım.
diyecegim tek şey şu.
"Lütfen bu adamın accountunu inceleyin".

L

loadmp3

Misafir
Vah vah, yav bu adamın bütün yaptığı kurallara aykırı, alt a küçük cümleler yazmış bir sayfada hem adbrite hemde google reklamı var, benim pc ye birşey olmadı sp2 var ama çalışmaıd bile,
Bak sana kurtulma yolunu söyleyeyim umarım işe yarar,
Başlat > Çalıştır > regedit yaz enter e bas.
Daha sonra bul'a bas ve adamın sitesinin ismini yaz adamın sitesinin ismini gördüğün her yeri sil.

K

korsan_cd

Misafir
adsense yeni site alimini durduracak.var olanlarida birbir temizleyecek.bakalim bundan sonra millet account kaybetmemek icin boyle yapabilecek mi.
tahminimca bunu yapanlar liseye giden coluk cocuk.
gelirse para, dershanede kizlara hava atacak pahali telefon alacak,
accountum kapanirsa kapansin diyen tipler.Bu tipler yuzundende adsense turkiyeye yakinda bye bye diyecek.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
korsan_cd' Alıntı:
adsense yeni site alimini durduracak.var olanlarida birbir temizleyecek.bakalim bundan sonra millet account kaybetmemek icin boyle yapabilecek mi.
tahminimca bunu yapanlar liseye giden coluk cocuk.
gelirse para, dershanede kizlara hava atacak pahali telefon alacak,
accountum kapanirsa kapansin diyen tipler.Bu tipler yuzundende adsense turkiyeye yakinda bye bye diyecek.

bu yazdıkların (site alımını durdurma vs. ) bir bilgiye mi dayanıyor (makale vs .gibi) yoksa tahminin mi?
tahminse tahmin olduğunu, bilgiye dayanıyorsa kaynağını belirtirsen memnun olurum..

saygılar...

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o sitenin sahibi google.gen.tr nin sahibiymiş.gerçi alakasız oldu ya herneyse....

X

xonurx

Misafir
bizler "dürüst calisanlar" gördügümüz dürüst calismayan site sahiplerini adsenseye sikayet ettgimiz sürece google adsense türkiyeyi banlamaz! adsenseyi diger calistigimiz kücük ölcekli firimalarla kiyaslamayalim! google bu isi sandigimizdan dahada kurnazca yapiyor! ben zannetmiyorum ki bu siteler adsensenin gözünden kacmis olsun!
ve bu yazdiklarima ek olarak, adsensenin mantigini daha cözebildigimizi düsünmüyorum!!
adsensede daha bilmedigimiz cok seyler dönüyor! tabi bu benim düsüncem..

saygilar

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
korsan_cd' Alıntı:
http://www.loveturk.net

bilgisayarımda sp2 yok.adam ana sayfamı kilitledi ne açarsam açayıp adsense reklamı çıkıyor.Bunu şikayet etmeyelim mi şimdi.adam çok güzel mi yapıyor.
gidecegim 10 tane cafeden degişik ip adreslerinden şikayet yapacağım.
diyecegim tek şey şu.
"Lütfen bu adamın accountunu inceleyin".

dostum ekteki dosyyı al ve 2 defa tıkla başlangız sayfan kitlenmesi düzelir ever bugun benimd ebaşıma geldi bu site adamların işi gücü hile..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google turkiyeyi banlamaz en azindan yakin bir sure banlamaz belki onumuzdeki sene icinde ... Soyle dusunun birde ...

Farzedelim ki turkiye banlandi... Google reklam veren sayisi artar mi azalir mi ? adsense bir siteyi attiginda diyor ki "biz once reklam vereni dusunuruz. Haksiz kazancinizi reklam verene iade edecegiz." sonucta geri iade ediyorlar. para cikmis olsa veya hile yapilabilinecek olsa neyse de ... Benim aklim pek almiyor turkiyenin banlanacagini ... Turkler gosterimde hile yapiyor yabanci forumlarda goruyorum bazen adamlar java kodu yazip "free mp3 download" a link veriyor. tikladiginda adsense ye para yaziyor. Turkiyeyi banlarsa orayi banlarsa burayi banlarsa surayi banlarsa nasil ayakta duracak ... Uzayda mi duracak google ?

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sponsor Baglwwanti - siber kekili : ehueh uben buna koptum sedoya yönlendirmiş SİBER kekilli :=) :)

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehehe harbiden manyak olmuş ya siberkekilli güel walla iyi düşünmüş.absürtcu olsam alınırdı bu domain.ama işim olmaz absürt la falan.

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google kişileri banlar ülkeyi topl olarak banlayamaz ne bugun nede yarın

A

altar

Misafir
xonurx' Alıntı:
bizler "dürüst calisanlar" gördügümüz dürüst calismayan site sahiplerini adsenseye sikayet ettgimiz sürece google adsense türkiyeyi banlamaz! adsenseyi diger calistigimiz kücük ölcekli firimalarla kiyaslamayalim! google bu isi sandigimizdan dahada kurnazca yapiyor! ben zannetmiyorum ki bu siteler adsensenin gözünden kacmis olsun!
ve bu yazdiklarima ek olarak, adsensenin mantigini daha cözebildigimizi düsünmüyorum!!
adsensede daha bilmedigimiz cok seyler dönüyor! tabi bu benim düsüncem..

saygilar

ingilizler bu durum için you are too funny diyorlar ;) çok ateşli yazmışsın ama kusura bakma zırvalamışsın :) google'ın gözünden kaçmaz değil mi? a evet tanrıça google her şeyi görür. Ayrıca sen google'a mail atarsan google'ı huylandırırsın, - ki öyle de oluyor, Türkiye'yi banlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.