İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Böyleleri var mı ya

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Kibar heker böyle olur işte. İncitmeden, kırmadan, küfürsüz, "Sizi hekledim" diyor adam :)

İşin şakası bir tarafa, PC'nde açık buldum dediğine göre muhtemelen keylogger yerleştirdi bilgisayarına. Veya Angelo'nun dediği de mantıklı.

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Hocam büyütmeyin bunu bunun adı doymuş heyk :) bizde yıllarca boş boş uğraştık hava olsn diye 4-5 ay önce canım sıkıldı bakın Yemin ediyöroum Allah yukarda tam 100 pc den fazla pc ye giriş yaptım, internet cafe pc lerinin ip lerini yedeklemiştim, film vs vardı girip izliyordum (donuyordu ama :D) Yani %90 turkojen cinsi bir virüs (exe) bulaştırmış bunları bulaştırmakta çok kolay artık, java sayesinde. Java kodları ile exe yi bilgisayara bulaştırabiliyorsunuz tabi antivirüs yoksa...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
ama şöyle bişey var, adama sordum virüsü sen mi soktun dedim, hayır dedi, bende açık olduğunu nerden bilebilir ki?

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ama şöyle bişey var, adama sordum virüsü sen mi soktun dedim, hayır dedi, bende açık olduğunu nerden bilebilir ki?

ip adresin degiskenmi?
ve forumunda ip adresin gorulebiliyor mu?

eger gercek bir heker ise ip adresin ve dnslerinden yola cikarak firewalli deaktif eder ve firewall da cok onemli bu konuda o sekilde pc ne girebilir...tipki uzaktan masa ustu gibi birsey ama tum belgelerin md5 siz ortada olur cookie vs herseyin...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Benim siteleri de hacılamış :)
google+1 olayına el atan da bu zatı muhterem olsa gerek...
En azından kimle ortak olduğumu öğrenmiş oldum :p
http://forum.iyinet.com/geyikhane/171645-heklenme-olayi-uzerine.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5