İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bride.ru gibi bir site açmak isteyenler.

D

Database_Provider

Misafir
Bride.ru gibi bir site açmak isteyen olursa, gerekli tüm verileri sağlayabilirim.
isimler, resimler ve özellikler (özelliklerin bazı alanlarını türkçe verebilirim)
Veee tabiki kontakt detayları... email, adres, ve telefone numaraları.

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kişisel olarak alsak olurmu :]
web sitesi fln gerek yok

guzel kızlar malum

D

Database_Provider

Misafir
Ayıpsın dewilsdance :) dataları alırsak sana en kralından 1000-2000 mail adresi benden, söz. Yanlız dikkat etde rusyaya telefon parasından göçme :)
Ya düşündükçe bu iş bana kazançlı gözükmeye başladı. Üyelik aylık 99$ galiba. Sonuçta bu paraya karşılık bayanların mailini alıyorsun. Eeee, bizde üyelik beleş olursa veya çok ucuz olursa ziyaretçiden çöker derim.

Birde küçük not: Türk sitelerinin datalarını almayı ahkaki, mesleki, etik yani her açıdan son derece yanlış buluyorum. Lütfen bu konularda bana gelmeyin..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@database_provider Kazanc arttikca azim ve zevk de artar demisler ... Daha cok kazanman ve daha cok azimlenmen dilegi ile ...

Umarim daha da iyilerini yapar ve elde edersin...

Iyi calismalar...

D

Database_Provider

Misafir
KerneL32, Dostum bu sefer sana katılamıyorum. Ben değil, hepimiz kazanalım. Kazanamayan biri varsa onada el atalım, oda kazansın. Komşumuz açken tok yatmak bize yakışmaz nede olsa. Sonra hep beraber güle oynaya, sağlık afiyetle kazandıklarımızı yiyelim :)

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben şsterim şahsen.. satıyorsan pm atarsan detayları sevinirim :)

D

Database_Provider

Misafir
İlginiz için teşekkürler. Fiyat tekliflerini genelde vermenin serbest piyasa kurallarına daha uygun olduğunu düşünüyorum. Böylece benim teklifimi gören başka bir meslaktaşımız daha düşük bir fiyat verebilir ve böylece sizde aynı ürünü daha uygun fiyata alma şansına sahip olabilirsiniz...
Adı geçen siteyi size A dan Z'ye 500 YTL'ye teslim edebilirim.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@database_provider bugun kazancin varsa kazandiklarim ile birlikte gidip bir yerde yiyelim ne dersin :) yalniz ben kari kiz isi ve alkol ile ugrasmam soyleyeyim. Ona gore bir yere gidelim ... Mesela fantazi olsun diye gidip bir yaris pistinde araba kiralayip yaris yapabiliriz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5