İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

brkbrkn Adlı Üye Tarafından Hala Param Ödenmedi Cevap Vermesini İstiyorum

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,yaklaşık bunda 7-8 gün önce sitesinde makale yazarı olarak işe girdim.Haftada bir 14 liraya anlaştık ancak hala param gelmedi.Buyrun anlaştığımıza dair kanıtı vereyim aşağıda. Eski adıda CoderByBrkn'dır.Ben sonuna kadar iyi niyetli davranarak bekledim.2 gün oldu bugünde mesajıma cevap gelmemesi üzerine konuyu açmaya karar verdim.

14160.bmp

Buyrun buda onun olduğunun kanıtı msn adresini belirtti bu resimde zaten:

viewer.php

Buda ona bugün attığım mesaj onlinedı ama hiçbir cevap vermedi

85523535561071987413.bmp

Aslında bugünde bekleyecektim belki mesajımı görmemiştir diye ama facebook sayfasına yazdığım mesajın da silinmesinden sonra buraya konuyu açmaya karar verdim.Bu insanlarda hiç mi ticaret ahlakı,Allah korkusu yok anlamıyorum.Yöneticiler hesabıma girip tüm posta giriş çıkışlarımıda inceleyebilirler.

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Hocam bununla ilgili konular açılmıştı. Arkadaş forumda çalıntı sayfa satmaya çalışıyordu bir iki şikayet konusu açılmıştı. Ben az kalsın alıyordum sayfayı birkaç sıkıntı çıktı anladım bir terslik olduğunu vazgeçtim.

Dikkatli olmakta fayda var.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Doğru söylüyorsunuz ancak arkadaşın samimiyetine inanmıştım.

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Biraz da suçu kendinizde arayın! Bu ufaklık ile ilgili defalarca şikayet konusu açıldı. İnsan kaynakları'nda açtığım bir kaç konuya musallat oldu, cevap dahi vermedim. Yoksa daha çok şikayet konusu açılır.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Doğrudur bendede suç var o konuda birşey diyemem.Dikkat etmemiştim hiç konulara biraz da paraya ihtiyacım olduğundan anlaşmıştım hemen.Ancak artık yöneticilerin bu kişiye ip ban atmasını istiyorum.Bir çok kişiyi dolandırmış ve hala devam ediyor.

C

Compni

Misafir
Doğrudur bendede suç var o konuda birşey diyemem.Dikkat etmemiştim hiç konulara biraz da paraya ihtiyacım olduğundan anlaşmıştım hemen.Ancak artık yöneticilerin bu kişiye ip ban atmasını istiyorum.Bir çok kişiyi dolandırmış ve hala devam ediyor.

Bu herif beni de msn ye eklemişti samimi ve düzgün konuşuyordu ama zaten ben önce iş sonra para veririm sonuçta iş yaptırmadığım ve iş yapmadığım için sıkıntı yok.

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
bas bas söylüyorum bu adam dolandırıcıdır coderbybrk bu kullanıcınında o oldugundan emindim şimdi brkbrkn diye üye olmus yine milleti dolandırmaya kalkıyor bu şahıs ile alışveriş yapmayın

C

Compni

Misafir
bas bas söylüyorum bu adam dolandırıcıdır coderbybrk bu kullanıcınında o oldugundan emindim şimdi brkbrkn diye üye olmus yine milleti dolandırmaya kalkıyor bu şahıs ile alışveriş yapmayın

Gerçek adı zaten Necmettin mi ne yönetime ilettiniz değil mi bunu ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.