İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

brkbrkn adlı üyenin konuşmaları

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
geçenlerde forumda bi arkadaşımızın linkini sitesinden kaldırmıştı bu brkbrkn adlı üye.hatta orjinal konu bu..Bende msn de arkadaşa sordum.bazı arkadaşları dolandırmışsın diye. o da bana bu cevapları verdi.Resimden bakabilirsiniz.

Gereği yapılırsa çok iyi olur.Ayrıca link takası yaptığı üyenin adı mr.kurtbey.O arkadaşa da kötü bi kelime kullandı.Resimden herşeye bakabilirsiniz.Bana da hakaret edince bende öyle konuşmak zorunda kaldım.Böyle arkadaşları foruma almamak lazım.
Herkese iyi forumlar.

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
@Cewo forumdan bazı arkadaşlara hakaret etti.Sence bu abartılmicak bi durum mu hocam?

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
aynen hocam.kaçtır şikayet ediyoruz fakat hala kimse ilgilenmedi.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
farkındaysanız adı necmettin :)

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
farkındaysanız adı necmettin :)

hocam gülmekten karnım ağrıdı valla :D :D :D :D üstte msnde zaten berk-birkan yazıyor herşey ortada lanete pm attım gerekeni yapsin diye sağolsun bişey yapmadı açıkca adam dolandırıcı nasıl site burası git gide itibar kaybediyor bana göre diğer sitelerdeki mod ve yöneticiler daha çok konulara hakim burda hiç yani

E

Erturk

Misafir
Eğer konulara hakimiyet; devamlı birilerini banlamak, birilerini tartaklamak, uyarı vermek, her ıslığa koşmaksa ve itibar bununla oluyorsa PESSS.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.