Güvenilirliği konusunda hiçbir şüphem olmayan kişidir aslında daha önce çok alışveriş yaptım kendisiyle hatta bir keresinde 6 adet kuponda sorun çıkmıştı yenileriyle değişti ancak bu son satışındaki yaptığı davranışı eleştiriyorum. Çünkü Salı günü kupon siparişi alacağını belirtti bu konuda. Söylediğine göre kuponlar eline Cuma gecesi gelecekti ve cumartesi sabahı kuponları teslim edecekti Bende kabul edip 15 kupon siparişi verdim. Sonra perşembe günü @Culpable adlı üye kupon satışına başladı bende ondan beni 2 gün idare etcek sayıda kupon aldım. Aslında daha fazla alabilirdim ama daha önce BrokenPromises'e söz vermiştim ondan kupon alacaktım bu yüzden @Culpable'den fazla kupon almadım. @BrokenPromises bugün sabah kuponları teslim etmesi gerekiyordu. öğlen saat 1 gibi msn'den 3 kere kuponu sordum ancak işi vardı heralde hep 1 dakka beklememi istedi. Sonra ben netten çıktım ve az önce pc başına tekrar oturdum ve @BrokenPromises'i msn'de gördüm ve kuponları sordum. Bana verdiği cevap kupon satışlarının ertelendiği yönündeydi. (bknz.) Bu davranışını anlamış değilim :S