İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu araba ezberleri bozar

haberci01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
500kmhiszdsadd.jpg

100 km/s hıza yalnızca 5.7 saniyede ulaşıyor. Bu otomobil akıllara durgunluk veriyor...

Akıllar durgunluk veren otomobilin bazı özellikleri şöyle:

Önde 2, arkasında 1 tekerleği bulunan bu otomobil, dünyanın en lüks otomobilleri arasında gösterilen Porsche ile yarışıyor. Fiyatı neredeyse Porche'un yarısı olan 30 bin dolarlık Alias, Porsche ile yarışabilecek kadar hızlı hem de çevre dostu.

320 BEYGİR GÜÇ

Tekerleklerin içerisine gizlenmiş ve toplamda 320 beygir güç üretebilen iki elektrik motoru bulunan bu ilginç otomobil, 0'dan 100 km/s hıza yalnızca 5.7 saniyede ulaşıyor. Aracın ulaşabildiği maximum hız ise 300 km. Genel Müdür Steve Schneider, gelecek yıl piyasaya çıkacak Alias'ı "Tüm ezberleri bozacak kapasitede bir araç" diyerek tanımlıyor.

Bugün

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki ne kadar güvenli onu da tartışmak gerekir.
300 km. sürat ile giderken kendimi 3 tekerlikli bir şey üzerinde düşünmek aracı görmediğim için saçmalık gibi geliyor.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
iyi peki 300 km hızla hic gittiniz mi? o yolda?

hani ibrahim kutluay 3 saatte bu arabayla ankaradan gedim demişti hatırlayn var mı bilmiyorum :)

demek ki 300 yapılır :)

(en fazla *10km/h gördüm aydın-izmir otobanı selahadin tüneli çıkısı düzlüğü :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hız süper ama ölümle dans etmek gibi birşey 300 km sürat

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiyede 300 km hızla gidilebilecek yol var mı ?
Edirne - Çorlu yolu çok güzel. E-80 çok çok güzel daha doğrusu.
Yapılır sanırım. Benim normal şartlarda (Trafiğe açık yollar ve normal bir araba ile) en yüksek gördüğüm hız 225-227 arası birşey oldu.

Var. Bolu-Ankara yolu.
Ben şüpheliyim aslında KUTLUAY'ın kafasının güzel olma ihtimali üzerinde duruyorum:) Türkiye'nin en çok uçurumu olan yollarından biri orası. En çok trafik kazasının yaşandığı ve ölümlü kazalarında en çok olduğu yolda orası, bol miktarda şarampol, kasis ve her daim kar var. Büyük cesaret cidden.
Ama E-80'in devamı olduğu için yollar kaliteli en azından.

hız süper ama ölümle dans etmek gibi birşey 300 km sürat
Ölüm dans etmeyi sevmiyor. Az laf çok iş mantelitesine sahip.

(en fazla *10km/h gördüm aydın-izmir otobanı selahadin tüneli çıkısı düzlüğü :)
Çok zeki birisin artofevil. Taktir ediyorum gerçekten. İnsanlar ne yaptığına anlam veremezler ama ayrıntıları görenlerde eminim seni taktir ediyorlardır.
Tanışmak isterim seninle de.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.