U
ULusAL2005
Misafir
bu başlığa ilk yazan benim siteme popup açacak bir gün boyunca
ilk yazna kazanır hadi bakalım
site adresim www.lighaber.com
Yöneticiler sanirim forumun düzeninin yavas yavas cigrindan ciktiginin farkinda degilSporty' Alıntı:Yöneticiler daha ne kadar müsade edecek böyle oyunlara merak ediyorum..
Yöneticiler sanirim forumun düzeninin yavas yavas cigrindan ciktiginin farkinda degil
aynen öyleGeveze.at' Alıntı:Yöneticiler sanirim forumun düzeninin yavas yavas cigrindan ciktiginin farkinda degil
ULusAL2005' Alıntı:Arkadaşlar RIO ile şakalaşıyoruz biz niye herşeyi yanlış anlıyorsunuz anlamış değilim !
Esen Kalın
Jerry' Alıntı:aynen öyle
yönetici açıyor kendisi başlık altında saçma mesaj istemiyor
ama biz açınca herkesin dandik mesajlarını alaycı tavırları ile geçiyor konumuz.
Jerry' Alıntı:aynen öyle
yönetici açıyor kendisi başlık altında saçma mesaj istemiyor
ama biz açınca herkesin dandik mesajlarını alaycı tavırları ile geçiyor konumuz.
ReferXchange' Alıntı:anlamadım burada neye müdahele etmem gerekiyor?
senin hangi mesajında bu tür bir sorun yaşadın?
neden sorun yaşadıysan bir moderatöre bunu bildirmedin?
bu konu altında neden mesaj yazıp başka konudaki şikayetini söyleyerek konuyu dağıtıyorsun?
ayrıca iki kişi gereksiz de olsa mesajlarında birbirine cevap vermiş. birbirlerinden bir rahatsızlıkları da olabilirdi ve bunu moderatörlere bildirebilirlerdi.
bir rahatsızlığınız olduğunda forumu ya da moderatörleri sabote etmek dışında bir amacınız varsa bunu moderatörlere bildirebilirsiniz.
saygılar
Sporty' Alıntı:Bildirilen moderatörler umursamıyor, bu forumda şikayet gerekiyorsa illaki forum hakkındaya konu açmak gerekiyor..
Ayrıca mesaj altlarındaki şikayet butonu çalışmıyor.
Bu durumda bu tür konularda 100 lerce kere böyle şeyleri göreceksiniz gerekeni yapan bir yönetim kadrosu kurulsun lütfen.. mesaj sayısı 300 ün üstünde olanlara TORPİL geçen bir yönetim değil!
ULusAL2005' Alıntı:bu başlığa ilk yazan benim siteme popup açacak bir gün boyunca
TRinsanRehberi' Alıntı:popup açmak gibi bir ayrıcalığı kaçırmış olmanın vermiş olduğu hüzünle başbaşaydım.
.::RIO::.' Alıntı:"Sporty" senin derdin ne?
Açarım kardeşim sana mı kalmış! İster 100.000 gönderirim ister 1! Bundan sana ne ? Ben kişilerin web sitelerine biraz da olsun katkım olması açısından bu tür uygulamalar başlatıyorum.
Sen başlatmassın olur biter. Katılmazsın yine olur. Neden her işiniz kirletme. Hep parayı düşüneceğinize milleti nasıl kazıklarım kazıklarım diye bence oturup biraz da bu tür uygulamalar yapın.
300-500 farketmez. İnsanlar alır. Bu da sana çok birşey kaybettirmez. İnsanına destek olmuş olursun. Yolunu açarsın.
Sana dağı taşı devir demiyoruz. Bu kadar mı olduk ya! Bu mu yani! Destek vermek, güzel şeyler yapmak, insanlara bedava bağzı şeyler sunmak bu kadar mı dert oluyor size.
Ben devam ediyorum kardeşim! İyinet'in admin ve modları da beni sırf bu yardımım ve kişilere hizmet vermemden dolayı atacaklarsa hemen atsınlar.
Onlara da bu yaptıklarından saygı duyarım.
Saygılar....
(Bu arada Ulusal'ın açtığı diğer konunun benimle hiçbir alakası yoktur)