İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu brezilyalı benden ne istiyor.Tam olarak çözemedim

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Brezilyalının biri bloguma ingilizce olarak bi yorum bırakmış.Biraz çevirdim ama tam anlamıyla çeviremedim.Bu brezilyalı benden tam olarak ne istiyor ve ne anlatıyor:

-------------------------------------------------------------
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Computador, I hope you enjoy. The address is http: computador-brasil.blogspot.com. A hug.
-------------------------------------------------------------

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Link değişimi gibime geldi...

Espri not: Bir de kucaklamış, bayansa kaçırma derim

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Banada link değişimi gibi geldi ama ben sadece sana link vericem bölümünü anladım benden link istiyomu istemiyomu anlamadım.Bayan olacağını sanmam..

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
computador-brasil.blogspot.com burayla link değişimi yapalım değiş bağlantılar kısmından

Provider

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Computador, I hope you enjoy. The address is http: computador-brasil.blogspot.com. A hug.
Selamlar.Blogun ilgimi çekti tebrikler..Kendi bloğuma ekliyeceğim siteni.Mümkünse Computador içerikli blogumu sende sitene eklersen sevinirim..Bir öpücük(saygılar anlamında .))

Starsailor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
diyor ki: manuel veya botla bu mesajı bloglarda rastgele yorum olarak yolluyorum. blog sahibi blogunun değerli olduğunu söylediğim için, bu mesajın gerçek olduğunu sanarsa yorumu onaylar. bu sayede ben de bedava backlink alırım.

tavsiye: spam önleyici eklenti kullan.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
O yorumu sildim zaten benimde brezilya sitesiyle link değişimi yapma gibi bir düşüncem yok..

Şıh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Brezilyalı, Fenerbahçe'ye gelsem beni de oynatırmısınız? diyor. Gol atamam ama gol de yemem, çok güzel taç atarım diyor.
Kardeş bu takdik, ordan burdan bedava link kapma takdiği. Kopyalamış o mesajı, kimbilir kaç kişiye göndermiştir.
Bu arada; ordan burdan rastgele link alanlara tavsiye; "tıklanmayan link, pr arttırmaz. İsterse pr10 dan olsun, havagazıdır.".

Saygılar, sevgiler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.