İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu da hosting satıyor :( Peh..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eger maddi yönden reklam bütcesine fazla ayıramıyorsa googeden müşteri gelemesi için optimize yapamsı normal ama aşır kaçılmamalı host firmalar..

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu metasında www.VazgectimSenden.com bile var :))) Yapma allah aşkına hüseyin reklam bütçesi alamıyorsa yalan meta mı atacak veya böle çirkin bir görünüm mü oluşturacak.. zaten 100 ytl reklama ayıramıyorsa ben ne diyim o firmaya.. (bu meta ile gelecek hit anca o kadar para eder..)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yaw diyorum ya eger site ile alakalı meta varsa tabiki hoş degil ama unutma her host sitesi firma degil resel alıyor veya sattıgı hosttan komisyon alıyor. sende host sattın sen peki host sayfan için 100 ytl reklam bütcesi ayırdınmı ? yani 100 ytl ile olmaz bu işler yanai egerki reselinden yapıyor veya komisyonlu başka hosta çalışıyorsa acıkcası 100 ytl harcamak zor olur..

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu ben sattım hala daha satıyorum ama zaten yabancıya değil hep beni tanıyanlara satıyorum.. yani benimki başka :) 2 küsür yıllık müşterilerim.. yeni satışta yapmıyorum pek..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5