İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu da ne demek sedo şımardımı ne ?

M

malatyasporlu

Misafir
Month Earnings Paid Credit
November 2004 €0.03 no -
December 2004 €62.37 no -

sedoda ödeme geçmişinde bunu buldum hesap sıfırlanmıştı paypal hesabıma yatırılmamış verdiğim banka hesabı dolar cinsinden kazancım euro acaba banka hesabıma dolar olarak mı yatırdılar fakat paid bölümündede no yazıyor ne iştir anlamadım çözebilen arkadaş olursa sevinirim...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Henuz gonderilmedi. Gonderilmezde.. Ayın 15 inde gelir paran. Bunun dısında Dolar hesabı olursa sorun cıkabilir.
Kaldıki benim Euro hesabım olmasına ragmen gecen ayın parası halen gelmedi.
Dolayısıyla Paypal'a istemenizi öneririm.
%10 Komisyon vermek 1 ay beklemekten daha iyi.-Ki belkide gelmeyecek para..
Ayrıca hesap her ay sonu kesiliyor. Ve ayın 12 si ile 15'inde gonderiliyor.

M

malatyasporlu

Misafir
paypal iyide kredi kartımız yokki ne yapalım...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kredi kartin olsa ne olucak ki ? paypal dan parada cekemiyoruz moneybokers felan kullansa ya bu sedo bizimde sıfırlanmiş ama 2005 ilk ayı oldugu için bu ayın istatistiklerini gösteriyor malatyali

E

erotika

Misafir
Arkadas,dostum senin hala paranı neden göndermedielr gerçkten anlamış değilim. Bir iletişime geçsen istersen ?

Ayrıca ben sedo ödemelerimi paypal'a alıyorum ve şuan paypal'da oldukça iyi bir param var. :) Fakat nakite çevirtmek işime gelmiyor ,çünkü paypal heryerde lazım oluyor.

Arkadas, acaba paranı neden göndermediler ki ? Bende bankaya almayı düşünüyordum, ama sedo böyle yaparsa paypal'a devam diyeceğiz :(

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
eg-zotika' Alıntı:
Arkadas,dostum senin hala paranı neden göndermedielr gerçkten anlamış değilim. Bir iletişime geçsen istersen ?
Problem sedo'da degil. Problem, Yurt disi ile bizim bankalarimiz arasindaki iletisim / sistem yetersizliginde.
Yani para gonderildi. Belkide Bulgaristan'a kadar gelmistir :)
Benim canım saolsun. Bu ay paypal'a isteyecegim. Ve %10 Komisyon ile bozduracagım.
3 ayrı hesapta gecen ay icin toplam kazancım 650 € kadar.
100 € paypal'da kalsın.. Malüm kayıttan dusecek guzel domainler vardır. Onları alırız.. Geri kalan 550 €. %10 Komisyon versem 495 € bana kaLır.. Bana yeter ;)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) allah arttırsın arkadaşlar. Ben 400 dolara satınca alican.org u bankaya istedim parayı gelmiş olması lazım pazartesi sizin için gidip bakıcam. Benide telaşa düşürdünüz acelesi yok çünkü ama %99 gelmiştir çünkü 11 gün oldu. Transferin son mesajında max 14 gün sürebileceği aksi halde sorun olduğu yazıyordu çünkü...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.