• Gündem
  • Geyikhane
  • Bu dolandırıcılara lütfen dikkat edin ! satilikbahissitesi.com ve skynetbilisim.com

Bu dolandırıcılara lütfen dikkat edin ! satilikbahissitesi.com ve skynetbilisim.com

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Eylül 2012
Mesajlar
85
Tepki puanı
0
Arkadaşlar Serkan Tanrısever adında ******** ve ekibi

www.satilikbahissitesi.com

www.skynetbilisim.com

bu siteler aracılığıyla insanları dolandırmaktadırler. İnternette biraz araştırırsanız zaten bulursunuz yüzlerce insanı dolandırmışlardır.

Skype adresleri sitelerinde vardır.

Skype : tambilisim ve skynetbilisim.com

Bunlar bildiğiniz şebekedirler. İnanmayanlar internette biraz araştırırlar, lütfen bunlar gibi ********lere paranızı kaptırmayın.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
2 Ekim 2011
Mesajlar
36
Tepki puanı
0
Bende arada satılık yasakpara sitesi diye konular görüyorum veya emailler alıyorum ancak bunlar dolandırıcıdır.

yasakpara sitesi satmak diye bir şey olamaz. Çünkü oranları nereden alacaksın?
Hadi diyelim bir şekilde çaldın/çektin yakalanırsan kapanırsa ne olcak?

yasakpara sitesi açmak için yapılması gereken, Betradar, Oddsmatrix gibi şirketlerden sistemi almaktır. Ayrıca aylık komisyonda alırlar.

Ayrıca para yatırma çekme seçenekleri nasıl olacak?

Böyle çaylaklara kanmayın. Gerçekten yasakpara sitesi açmak isteyenler için Fuarlar var. Profesyonel şirketler var onlardan alın. Lisans olayı da ya malta da ya curaçao'da olmalıdır.

Bunları nerden biliyorum çünkü yıllardırımı verdim bu işe hem kendimin hemde oyuncuların mağdur olmaması için uğraşıyorum.
www.tumcasino1.com

Kendimde yasakpara ve vegas tutkunu biri olarak en kıl olduğum şey dolandırıcı yasakpara siteleridir.

Şimdi birde dolandırıcı yasakpara sitesi satanlar çıkmış.
 
Geri
Üst