İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu domain ederi (Jenerik 4 harf Fiyat araştırması önemlidir.)

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
int.gif
Bu domain ederi hakkında bilgi almak istiyorum.
PR : 3
Geçen yıl backorder ile alınmıştır.

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Saolasın fiyat araştırması yapmam gerek iyi teklifler var tekliflerin netliği açısından araştırma yapıyorum

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İyi domainmiş niye veriyosunki kalsın...Şöle bi durum var projen yok , domainine yönelik proje yapıcak kimsede yoksa o domainin gideri 2000 le 3000 arasıdır.Ama paraya ihtiyacım yok diyorsan yarın birgün proje sahibi gelir 10 la 20 arası bir değerde satarsın.

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
İyi domainmiş niye veriyosunki kalsın...Şöle bi durum var projen yok , domainine yönelik proje yapıcak kimsede yoksa o domainin gideri 2000 le 3000 arasıdır.Ama paraya ihtiyacım yok diyorsan yarın birgün proje sahibi gelir 10 la 20 arası bir değerde satarsın.

Durum izah ettiğiniz gibi satmıyorum sadece fiyat araştırması yapıyorum satacak olursam bu değerlendirmelere göre bir şeyler eklemek adına fiyat görüşleri aldım paraya ihtiyacım yok olurda iyi teklif gelirse projemde yok o durumda satarım teşekkürler

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resimler gitmiş adres gözükmüyor, adres ne acaba pm?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.