İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Domain Kaç Para Eder ???

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Arkadaşlar geçen bir domain buldum Genel araması tam tamına 450.000 olan bir kelime. Com ve net kalmamış bende org aldım. Büyük ihtimal ilerde değerlendireceğim bu domaini ama nasıl değerlendirebilrm hiçbir fikrim yok tavsiyelerinizi bekliyorum. Hiphopworld.org domain bu. ingilizce içerikli site yapmayı düşünüyorum. birde domainin değeri ne kadar eder sizce :ıslık: kelimeyi google keywords toolda tam olarak "hip hop world" olarak kontrol edin

buda resmi

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
reg fiyatını zor bulursun hemde org 1 milyon üstü olsa com net iyi para eder favorim herzaman .com

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Domain olarak değerlendirmeye çalışman pek işine yaramaz. Ama iyi içerik, iyi bir google sıralaması; o zaman işine yarar.

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
hiç bir domain durup dururken değere binmez ancak projelendirilirse iyi fiyata gider boş konular açmayın

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
godaddy de kaç tane domain buldum sırf aranma hacmi yüksek olan kelimeler olduğu için bizzat godaddy 1000 - 2000 dolara satıyor . ben bunu 10 dolara buldum . hem sanane istediğim konuyu açarım boş boş yorum yapma :mad:

biraz sert konustum sanırım özür dilerim ama domain projelendirilmezse bişeye yaramaz bunu demek istiyorum bi site kurulur domain pr sini alır iyi bir hit yakalarsın ondan sonra domaine değer biçilir

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
10 dolar eder , üsteki verdiğin veride aranma değil indexlenen sayfa sayısıdır ;)

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
hayır matiş kelimeyi "hip hop world" olarak kontrol et

bulunan index sayısı 116.000.000 aylık aranma hacmi 450.000

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
arkadaşlar kelimeyi "hiphop world" olarak değil "hip hop world" olarak kontrol edin birinde 33.000 aranma hacmi diğernde 450.000 :D bi boşluk neleri değiştiriyor :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.