İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Evlilik Sitesi Satılsa..

damAster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba.

Benim tanıdığım birinin bir evlilik sitesi var(dikkat edelim arkadaşlık değil evlilik üzerine). Kendisi 47 yaşlarında bi bay. Doğru yerlere ve yöntemlerle reklam yapıldığında (ki şuan reklam için sadece google kullanılıyor) bu haliyle ayda en az 2500 YTL civarında para kazanıyor. Online ödeme de yapılabilen bu sitede Havale, EFT gibi seçeneklerle de ödeme kabul ediliyo.

Sitenin adresini vermek istemiyorum. Hitleri konusunda da pek bilgim yok ama önemli bi noktaysa onuda öğrenebilirim.

ASP dilinde, site sahibi tarafından yazılmış bi portal. Diğer portallardan farklı olduğu üyeler tarafından da dile getiriliyor. Seviyeli ve ciddi bir ortam olduğundan şüphe yok.

Dahada ilerletilip, hem reklam alarak hemde reklam vererek gelir artırılabilir.

Böyle bi siteyi satın almak isteseniz nekadar verirdiniz.

* saçma bir topik olmayacağını düşünerek yazdım öyle olduğu düşünülüyosa kaldırılabilir.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ayda 2500 ytl kazanıyorsa ( ! ) , burada bu siteyi kimse alamaz, almaz..
25- 30 bin YTL değeri vardır ( en az ) ki burada bu kadar yüksek meblağlarda satış olduğunu şahsen ben görmedim duymadım ( ki Türkiye standartlarında kimse o kadar para bağlamaz )
bence o kadar getirisi varsa , satılmaz böyle bir site..

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ayda 2500 ytl kazanıyorsa ( ! ) , burada bu siteyi kimse alamaz, almaz..
25- 30 bin YTL değeri vardır ( en az ) ki burada bu kadar yüksek meblağlarda satış olduğunu şahsen ben görmedim duymadım ( ki Türkiye standartlarında kimse o kadar para bağlamaz )
bence o kadar getirisi varsa , satılmaz böyle bir site..

+1

Çok pahalı bir site olur.Ama tabi satılmaz böyle bir site diye birşey yok sahibi internetti bırakır,sıkılır vb. sebeblerle satmayı düşünebilir.Yılda 30 bin ytl kazandığını düşünürsek böyle bir site 50 bin ytl bile rahatlıkla satılabilir.

damAster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar rakamlarda ciddiyim belkide burada o fiyatı teklif eden çıkmaz benim amacım değerini görmek. Burada alacam diyen olursa sadece bir düşünülür. Sahibi biraz yoruldu diyebilirim. Siteye çok emek verdi gerçekten de ayda en az 2000 - 2500 ytl getiriyor. Tabi birazda google masrafı oluyor. Fakat reklam konusunda biraz tutuklar. Başka reklam kaynakları da var ama şuana kadar sadece google ın arama sayfalarına reklam verdildi. Bu haliyle bukadar getirdiğini düşünürsek, bu tip işleri yapan, daha öncede yapmış, farklı reklam yöntemleri ile site costurmasını bilen deneyimli biri site üzerinde geliri artıracak şekilde planlar yapabilir.

Görüşlere de teşekkür ederim :)

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Site adresini bildirirsen inceler değerini söyliye biliriz hatta satın ala biliriz gerekirse iyi çalışmalar. 24 e yakın arkadaşık sitemiz mevcut.

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merak ettim siteyi Doğrusu..Eğer O kadar kazancı olan bir site ise satılmaz..Satan kişi bıkmışsa elbet bi kardeşi akrabası vs birine devreder.

Aslında o kadar kazanacağını sanmıyorum ama Sonuçta servet gibi bişey..:D

bah51

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani bencede aylık kirası 1500 ytl olan evler en az 300.000ytl olduğunu düşünürsek :D

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hep site değerini aylık gelirinin 8 katı olarak düşünürüm. yabancı forumlarda da zaten 6 aylık kazancının altına kimse satmıyor. bu durumda bu site en az 15 bin ytl, optimal olarak 20 bin ytl ve maximum olarak da alıcısına bağlı oalrak değişir derim.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana gore degerı tr pıyasasına gore nekazanırsan kazan 25.000 ytl yı gecmezz

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hep site değerini aylık gelirinin 8 katı olarak düşünürüm. yabancı forumlarda da zaten 6 aylık kazancının altına kimse satmıyor. bu durumda bu site en az 15 bin ytl, optimal olarak 20 bin ytl ve maximum olarak da alıcısına bağlı oalrak değişir derim.

+ katılıyorum

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adını bile yazmadın siteyemi ciddi teklif bekliyorsunuz.

arkadaş siteye teklif beklemiyor. Beklediği şey bu kadar kazandıran bir siteye ne ödenmesi uygun olur bu rakamı duymak istiyor.
belki ilgili siteyi kendisi alacak ve fiyatını bilmiyor.
belki satacak fiyatını bilmiyor.

Fiyat sormayı ciddi teklifle almakla alakalandırmaman gerekir

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayda 2500 YTL Olsa Yılda 30.000 YTL
Min Fiyat 20.000YTL Max 40.000 YTL Olarak Dusunuyorum.

Ama O Kadar GEtirisi Olan Bi Site Satılmaz.

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye'de o fiyatları veren cikabilirde cikmayabilirde tamamen is modeli ve businesse yapılacak yatırımla alakalı birşey bu..

Gerçekten büyüyeceğine inandığım bir iş için 30.000 ytl ödenmeyecek ve alınmayacak bir rakam değildir.

Her zaman değerli olduğuna inandığım işleri değerini ödeyerek alabilirim.

bymega

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer ciddi anlamda satmayı düşünüyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz... Hayırlı çalışmalar...

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ayda 2500 YTL getiren bu siteyi satmak için yola çıktığınızda sanirim en fazla verilecek fiyat 15 bin TYL dir pazarlik da işin için tabi :)

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayda 2500 ytl kazanıyor güzel. Ama bu sitenin karımı yoksa sadece kazancımı. 2500 ytl geliri olupta 2000 ytl gideride olabilir.

Ayrıca benim bildiğim şudur. Bir işletmenin değeri 18 aylık kazancına eşittir.

2500x18=45bin ytl

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.