İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu fiyata bu domain kaçmaz.

gafoloji

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site aktiftir.Resmin üzerini tıklayınız.

Firma: isimtescil.net
Transfer: Firma içi ücretsiz.
Created:
2011-06-21
Expires:
2012-06-21
açıkarttırma başlangıç fiyatı: 40 tl
Minumum artış:5 tl
Açıkarttırma bitiş: son tekliften 1 saat sonra.

Aylık aranma sayısı 550.000 bin.

adszbix.jpg

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
nasıl yani hiç gündemden düşmeyecek?
konu başlığınızı değiştirin, bana dokundu bu konu...

rema

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Evet okunduğunda "teroristler sürekli askerlerimizi öldürecekte, şehit haberleri alacağız" sözü akla geliyor.
Ancak sanmıyorum ki arkadaşımız böyle anlamda yazsın, webmasterlar için keyword tarafından bakıyor olaya.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
wm gözüyle bakmıştır konuyu açan arkadaş bencede, ama değiştirilmesi gerekir. Keşke gündemden düşse biran önce, seçimler bitti yeniden başladılar.

Bu arada wm gözüyle bakarsak yine, bu siteden gelir elde edilebileceğiniz sanmıyorum. Sosyal proje olarak güzel ama, adsensede hangi reklam verene hitap eden reklamlar çıkacak ve tık başı ne kadar kazandıran reklamlar çıkacak sitede? (Fakat 50TL de çok uygun diyebilirim domain için)

gafoloji

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar o konuda haklısınız yanlış bir başlık seçimi olmuş zaten ben o yönden düşünmemiştim webmasterler yönünden düşünmüştüm yorumlarınız için teşekkürler.Aslında benim alan adını satma amacım boşta durmasın daha kıymetli ellerde aktif olsun.

Php Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
2 Adet Konu Açmışsınız 2Side Aynı İçerikli? Forum Çöplüğe Dönmesin Dikkat Edelim Bence

gafoloji

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıkarttırma başlangıç fiyatı: 40 tl ye düşürülmüştür.

Ekleme: Acil paraya ihtiyacım olduğundan domain fiyatı 30 tl ye düşürülmüştür.

Ekleme: r10.net ten 35 lira teklif gelmiştir.

http://www.r10.net/yeni-site/955223-hicbir-zaman-gundemden-dusmeyecek-bir-site-ve-domaini.html

Ekleme: Satış süresi sona ermiştir domain bhdr45 adlı üyede kalmıştır. Ödeme bekleniyor.

http://www.r10.net/yeni-site/955223-hicbir-zaman-gundemden-dusmeyecek-bir-site-ve-domaini.html

Ekleme: bhdr45 adlı üye banka ile yaşadığı bir problem nedeniyle ödemeyi gerçekleştirememiştir. Satış tekrar aktiftir.

30 tl açıkarttırma ile devam ediyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5