İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Google ne ayak ?

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Google Adsense'de İngilizce içerikte konuya göre iyi kazandırdığı için bir blog açtım.. Sistem olarak alt yapıyı wordpress seçtim.. Yaklaşık 1 hafta kadar güncelledim siteyi..

Daha önceden de aktif olduğu için sürekli index alıyordu.. Günde 2-3 tıklama oluyordu ve kazanç 0 $ olarak görünüyordu.. :mad: Ben de video scripti kuracağım için blogu dün kapattım ve bir index attım.. Anasayfaya da 2 tane 728x90 banner çaktım.. :/

Bugün bir tıklama olmuş ve 0.29 $ kazandırmış.. Sitelerinizle gece, gündüz uğraşmayın bi' index atın iki tane de banner çakın daha fazla kazanırsınız.. :eek:

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
İster misin boş içerik diye seni şikayet edip banlatsınlar. Ben derim ki site adresini kaldır

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Kaldırdım da boş içerikte adsense yasak mı ?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Site indexlenip hit çekmeye başlayınca anasayfaya bi index at hxxxx veya fxxxx keywordlerini yaz diğer sayfalara gelenleride anasayfaya yönlendir tamamdır :p (Şaka şaka sakın yapmayın :D)

Kaldırdım da boş içerikte adsense yasak mı ?

Evet içerik olmalı diyor google.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Google adsense hesabı bana lazım olduğu için kaldırıyorum kodları.. :/ Gökhan hxxxx ve fxxxx açılımını yapamadım.. Bana bi hxxxx ve fxxxx açılımı yapar mısın ? :D

T

trgy

Misafir
health ve forex diyor herhalde gökhan ama health eskisi kadar vermiyor. herkese diyorum sizede diyeyim açacaksanız golf sitesi açın :)

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Misal siteniz iyi hit alıyor. Tüm içeriği kaldırıp şuan olduğu gibi tek sayfadan oluşsun ardından siteniz. Tüm sayfaları ana sayfaya yönlendirin. Keyword'lere de adsense çok kazandıran kelimeler koyun, çok kazanın gibi..

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Vaaaay iyinet'in nasıl alındığı ortaya çıktı.. :D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
health ve forex diyor herhalde gökhan ama health eskisi kadar vermiyor. herkese diyorum sizede diyeyim açacaksanız golf sitesi açın :)

Fiyatını araştırdım. $0,79 - $1,14 veriyor. Günlük tahmini tıklama: 19.269 - 24.127 - Günlük tahmini maliyet: $15.290 - $27.500

Bende dün güzel bi kelime buldum. İleride değerlendiricem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.