Site bu gün satıldı satıldı satılmazsa satıştan kaldırıyorum son olurudur 700tl
Site adresi pm isteyin (meraktan istemeyin arkadaşlar ciddi alıcılar istesin her pm attığımdan dönüş bekliyorum olacağım)
Site için istenen fiyat : 1000TL--800₺-700TL
Sitenin aylık getirisi:50-60 TL
Sitenin açılış tarihi:20.04.2015
Kategori, sitenin içeriği nedir:Kadın Modası
Günlük hit sayısı:350-400 arası
Ziyaretçi kaynağı: %70 arama motorları %27 direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 aylık pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik dahil
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Ödeme: İş bankası - Ziraat bankası - Yapı kredi
Multi konu
r10
wmaraci
Domain goddady de kayıtlıdır
Arkadaşlar siteyi forumdan imagets den almıştım ben almadan önce 1k civarı hitliydi site kendisine de sorabilirsiniz.Ben ilgilenemedim siteyle alırken güzel düşüncelerim vardı ama uygulayamadım olmadı günlük 1 makale zor girdim.Sitedeki makalelerin %90ı özgündür. 3 adet ücretli tema vardır wp ajansın moda teması modaportal teması ve fullsense v3 Zaman bulamadığım için siteyi satmak istiyorum Alexa değeri orijinaldir kesinlikle alexa vs kasılmamıştır siteye 450kyı görmüştü yükselmiş bu sıra Adsense metrica ve istatistikleri aşağıdan görebilirsiniz.Daha güzel adsense yerleştirimi ile daha iyi paralar kazanabilirsiniz. site acil olarak satılıktır arkadaşlar
Site adresi pm isteyin (meraktan istemeyin arkadaşlar ciddi alıcılar istesin her pm attığımdan dönüş bekliyorum olacağım)
Site için istenen fiyat : 1000TL--800₺-700TL
Sitenin aylık getirisi:50-60 TL
Sitenin açılış tarihi:20.04.2015
Kategori, sitenin içeriği nedir:Kadın Modası
Günlük hit sayısı:350-400 arası
Ziyaretçi kaynağı: %70 arama motorları %27 direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 aylık pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik dahil
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Ödeme: İş bankası - Ziraat bankası - Yapı kredi
Multi konu
r10
wmaraci
Domain goddady de kayıtlıdır
Arkadaşlar siteyi forumdan imagets den almıştım ben almadan önce 1k civarı hitliydi site kendisine de sorabilirsiniz.Ben ilgilenemedim siteyle alırken güzel düşüncelerim vardı ama uygulayamadım olmadı günlük 1 makale zor girdim.Sitedeki makalelerin %90ı özgündür. 3 adet ücretli tema vardır wp ajansın moda teması modaportal teması ve fullsense v3 Zaman bulamadığım için siteyi satmak istiyorum Alexa değeri orijinaldir kesinlikle alexa vs kasılmamıştır siteye 450kyı görmüştü yükselmiş bu sıra Adsense metrica ve istatistikleri aşağıdan görebilirsiniz.Daha güzel adsense yerleştirimi ile daha iyi paralar kazanabilirsiniz. site acil olarak satılıktır arkadaşlar