bu hata ney ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
az önce arkadaşlar ftpden dosya izninde 666 değerini uygula dediler uyguladım şmdi siteme giremiyorum :ağla:

Warning: require(/home/content/*******/******/html/wp-includes/load.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/content/**/******/html/wp-settings.php on line 19

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/content/**/*******/html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/****/*******/html/wp-settings.php on line 19

böyle bir hata çıktı siteye girince. acil yardm :(

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Hem konu yanlış yerde hemde başlık çok kötü

bunu wordpress bölümüne açman uygun olur.. geçmiş olsun. yardımcı olacak arkadşlar yazar şimdi..

Onaylı Üye
Üye
izin reddedildi demiş zaten, istersen geri al izni, eskisi neyse onu yap 666 değeri nedir ki? 644 yapacaksınız

0
Onaylı Üye
Üye
evet izin reddi olmuş depresanın dedigi gibi 644 olarak degiştir

0
Onaylı Üye
Üye
düzelmiyor site ya kafayı yicem :( şu sorunu çözelmde sonra konu kapatılabilir önemi yok

0
Onaylı Üye
Üye
iki dakika siten kapandı diye bukadar krize girme hemen zamanla çok yaşarsın bunları siten çok kapanıp açılır :)

0
Onaylı Üye
Üye
düzeltemiyorm :( teamviewer ile biriniz bağlanıp yardm edebilirmisiniz

0
Onaylı Üye
Üye
az önce arkadaşlar ftpden dosya izninde 666 değerini uygula dediler uyguladım şmdi siteme giremiyorum :ağla:

Warning: require(/home/content/*******/******/html/wp-includes/load.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/content/**/******/html/wp-settings.php on line 19

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/content/**/*******/html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/****/*******/html/wp-settings.php on line 19

böyle bir hata çıktı siteye girince. acil yardm :(

Sizde panik atak olmalı, her konuda çok acele ediyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri