• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Bu hatayı çözemedim ?

DSJSPextes

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
144 Aydır Üye
Ücretsiz bir video scripti buldum kurayım dedim.Birkaç hata aldım sizce hata neyden kaynaklanıyor bir türlü bulamadım.Scriptin kurulu olduğu adres buyrun.Scripti aldığım adres.

Şuanki hata :
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'c:\MyWeb/smarty/libs/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/webdeney/public_html/mobil/include/config.php on line 44

44. satırda şu kod var: require_once($config['BASE_DIR'].'/smarty/libs/Smarty.class.php');

K1R1A1LM1AS

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
9
Şube
Antalya
160 Aydır Üye
Sanırım $config['BASE_DIR'] değişkenin karşılığı "c:\MyWeb" olarak kalmış, onu "/home/webdeney/public_html" olarak değiştirmeyi dene.

DSJSPextes

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
144 Aydır Üye
Denedim şimdide bu sorun var hocam

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/webdeney/public_html/smarty/libs/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/webdeney/public_html/mobil/include/config.php on line 44

E

Erturk

Sunucunuz Smarty destekliyor mu?

Eğer destekliyorsa class dosyası için doğru yolu verdiğinizden emin olunuz. Yine hata vermesi durumunda aşağıdaki kodu yeni vereceğim ile değişiniz.

require_once($config['BASE_DIR'].'/smarty/libs/Smarty.class.php');

require_once('/smarty/libs/Smarty.class.php');

Yine hata vermesi durumunda birde şunu deneyiniz.

include('/smarty/libs/Smarty.class.php');

DSJSPextes

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
144 Aydır Üye
Sunucunuz Smarty destekliyor mu?

Eğer destekliyorsa class dosyası için doğru yolu verdiğinizden emin olunuz. Yine hata vermesi durumunda aşağıdaki kodu yeni vereceğim ile değişiniz.

require_once($config['BASE_DIR'].'/smarty/libs/Smarty.class.php');

require_once('/smarty/libs/Smarty.class.php');

Yine hata vermesi durumunda birde şunu deneyiniz.

include('/smarty/libs/Smarty.class.php');
Teşekkürler deniyorum hemen.

Ekleme: Hata devam ediyor host Smarty desteklemiyor demekki.Peki önerebileceğiniz sade video scripti var mı ?

viran

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
2
140 Aydır Üye
chatlaktürkün yapmış olduğu bir video scripti vardı botlu hemde sitede ararsanız bulursunuz.

XfaCtoR

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
Antalya
151 Aydır Üye
Eski Rumuz
elrohir
Dosyalari tekrar atmayi deneyin. Hatayı okursanız okumaya çalışıyor. Smarty.class.php dosyasini tekrar yükle bakalım.

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.