İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu hile değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

domainmaster

Misafir
Sedo yeni bi kazanç kapısı oldu ancak forumda içimizden birileri göz göre göre hile yapıyor.

Sedo'dan 1000 euro ödeme alan "ARKADAS" nickli üye, turkmankenler.com domaininden www.uygun-değilkamera.com domainine link vermiş. Sitenin ne olduğu gerci belli, orası bizi ilgilendirmez ama alttaki reklamlara dikkat.

minicik.net sitesine çok güze lresimlerle link veriyor. Yani gören satılık olduğunu anlıyor ! :mad:

Bunu yaoan arkadaşa kesinlikle bir kastım yok, hatta tanımam bile ancak böyle yaparsak sedo Türkiye'yeyi banlar..!Ben şikayet etmek gibi bir gaflet yapmayacağım, ancak böyle şeyler yapılmamalı.
Lütfen bu kadar küçülmeyelim :mad:

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
domainmaster' Alıntı:
Sedo yeni bi kazanç kapısı oldu ancak forumda içimizden birileri göz göre göre hile yapıyor.

Sedo'dan 1000 euro ödeme alan "ARKADAS" nickli üye, turkmankenler.com domaininden www.uygun-değilkamera.com domainine link vermiş. Sitenin ne olduğu gerci belli, orası bizi ilgilendirmez ama alttaki reklamlara dikkat.

minicik.net sitesine çok güze lresimlerle link veriyor. Yani gören satılık olduğunu anlıyor ! :mad:

Bunu yaoan arkadaşa kesinlikle bir kastım yok, hatta tanımam bile ancak böyle yaparsak sedo Türkiye'yeyi banlar..!Ben şikayet etmek gibi bir gaflet yapmayacağım, ancak böyle şeyler yapılmamalı.
Sitelerimi gezdiginiz icin tesekkurler :)
Bunun disinda Bunu öncelikle ben dusunmeliyim degilmi ?
Burada bir cok insani sedo ile tanistiranda benim zaten. Söylediklerimi herkes yapsın, ama yaptıklarımı yapmasın. Ayrıca sedo böyle durumlarda öncelikle uyarıyor.. Devam ederse hesabınızı kapatıyor.
Bunun disinda size bir soru sorayım.. Siz sedo'nun yerinde olsaydınız bu tarz'da reklam yapan siteleri sisteminizden silermiydiniz ?
Aynısını bana soracak olursanız silmezdim. Bunun disinda Bu Linkler öncedende koyulmus olabilir.
+
Domainin benim oldugunu nereden biliyorsun ? Whois bilgilerine baktım diyeceksin tabiiki.
Bende derimki domain kayıt firmam kaydetmis o domainide. Ve butun domainleri kendi uzerine alıyor.. Vs vs..
Ben halimden gayet memnunum. Bu basliga yazilacak yazilar, veya herhangi bir baslikta bu konu hakkinda yazilacak yazilari dikkate almayacagımı peşin peşin söyleyeyim. Isteyen gider şikayet eder.
[email protected] .. Buyurun..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ayrıca kendi kullanıcı adın ile yazsaydın yazıyı bu baslık daha cok ragbet görürdü. Ve eminim daha eglenceli olurdu.
Bizim oralarda Yanar döner'ler senin yaptıgın gibi davranırlar.
Sakın ha " Ya ben foruma yeni üye oldum" yazmayasın. Çok klasik kaçıyor ;)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bak okudukca yazasım geliyor.
Ayrıca uygun-değilkamera.com domaininin her sayfasından sevgilibul.net domainine link acılıyor. Orasıda Sedoparking.com/gurbetcafe.com'a yonlendirilmis durumda. Gecen ay 10 /12 gun icin felan 78 € oradan geldi. (Kıskananlar Çatlasın:) ) Tatlı para... Çatır çatırda yiyorum. Gelde sanada bir cay ismarlayayım.. Hatta elmasgunesi goturecegim yerede goturebilirim seni ;) Tanıdık oldugun kesin'de bakaLım kimsin..
Ayrıca sedo'da benim kadar kazanamadıgında belli ;)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen bunu yapıp o parayı sorgusuz sualsiz alıyorsun ama ben 110 euroyu tamamen hakkımla kazanmama ramen trafik sorgusuna çekilip parayı alamıyorum. Böyle adaletin içine tüküreyim. Çok sinirlendim şimdi !

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
alicanorg' Alıntı:
Sen bunu yapıp o parayı sorgusuz sualsiz alıyorsun ama ben 110 euroyu tamamen hakkımla kazanmama ramen trafik sorgusuna çekilip parayı alamıyorum. Böyle adaletin içine tüküreyim. Çok sinirlendim şimdi !
Bunun benimle ilgisi nedir ? Biraz kafanı kullanırsan sende alırsın ödemeni.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bu domainmaster arkadasimizda sadece bunu yazmak icin uye oLmus. Biz adam yemiyoruz guzel kardesim. Kendi Uye adın ile yazsaydın ya. Dostumuzu düsmanımızı biliriz biz zaten...

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lafı gelmişken, Arkadas tebrikler hayırlısıyla yemek nasip olsun, çattır çuttttur. :p

E

erotika

Misafir
ArKaDaS, seninle az da olsa muhabbetimiz olduğu için yorum yapmayacağım, ancak "Çatır çatur yiyorum." demen biraz garibime gitti.

Banka soyanlarda çatur,çutur yiyor yani, ama kimse onların suçlu olmadığını iddia edemez. :( Neyse, tartısmanın uzamamış olmasına sevindim.

M

MrManson

Misafir
bende link veriyorum domaine , bakalım bende anlayacaklarmı ama bu kadarda yüklenmenizi anlamadım ..
akıl var mantık var link verilmeyen bir domain 30 gün boyunca aynı hit ve kazancı koruyabilirmi parking durumdayken ?

M

MrManson

Misafir
domainmaster' Alıntı:

ayrıca ilk mesajı olan bir üye için forumda konusulanalr hakkında oldukca bilgilisin , bende anlamadım ( ;) )

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotika' Alıntı:
ArKaDaS, seninle az da olsa muhabbetimiz olduğu için yorum yapmayacağım, ancak "Çatır çatur yiyorum." demen biraz garibime gitti.

Banka soyanlarda çatur,çutur yiyor yani, ama kimse onların suçlu olmadığını iddia edemez. :( Neyse, tartısmanın uzamamış olmasına sevindim.

diyerek tartışmaya uzatmak ayrı bi kabiliyet işi..

çatır çutur kelimelerine gelince banada çok itici geliyor ve arkadasın yaptığı olayı tasvip ettiğimden değil, domainmaster'ın yeni bir account açıp kim olduğunu sakladığından hoşlanmadığım için arkadas'a o konuda destek verdim..
işi banka soyanlara getirmekte ne çelişki anlamadım..
teşekkürler diyerek tartışmayı noktalıyorum. :cool:

E

erotika

Misafir
Kardeşim, anlamıyorsan , bu senin sorunun, çünkü anlaşılacak bir şey yazdım. Daha da açık yazayım;

Banka soymak, ahlak işimidir ? Değildir Ama çatır cutur yenir para, yakalanılmazsa.

ArKadaS'ı gercekten severim, pek konusmuzlugumuz yok ama forumdan tanıdıgım kadar ile severim. Yaptığı ahlak işimi ? ..... Bence hayır.

Neyse diyecek fazla söz yok. Arkadas'ın sedo'dan atılma gibi bir durumu da yok. Zaten olmaz da.. (Ayrıca MrManson, lik veriyorum demiş, atılırmıyım felan demiş. Öyle bir durum yok, düzgün bir şekilde link verirsen sedo açık kaldığı sürece para kazanırsın. -ki o kadar para kazanıp da 5/10 yıl içinde kapanmasına imkan vermiyorum.-

Saygılar...

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle senin kardeşin değilim.

Ahlaktan bahsederken, bu kadar etik değerlere önem veriyorsun, hileyi sevmiyorsun, düzgün linklerden bahsediyorsun ama ne çelişkidir ve her postunda,

"eg-zotik siteciyiz işte"
"her gün alta yazdığım bin tane keywordler birsürü googledan ziyaretçi alıyorum"

gibi cümleler kuruyorsunki bunu sana kasıtlı olarak söylememiştim ayrıca forumda seni hiç tanımadığım halde benim kadar savunan biriside olmadı, herneyse saygılar diyelim..

E

erotika

Misafir
Cinsellik, eg-zotik şeyler de bir pazar ve ben ve diğer bu işi yapanlar bunu kullanıyoruz.

Ayrıca benim imzama yazdığım şeyi nasıl benim ile bağdaştırırsın anlamıyorum.

Kendi imzana baktığında "<%=möööööö%> " O zaman bizim de sana "İNEK" dememiz mi gerekiyor?

Ayrıca, Google'dan ziyaretçi almak konusuna hiç girme, çünkü çıkamayacağın bir konu. O zaman iyinet'e de girmeyeceksin, o da benzer bir yol ile binlerce ziyaretçi almakta. (Bana da örnek oldu ayrıca .. :) ) Neyse, hit almanın bence etiği yoktur, ancak "para" konusuna geldiğimizde biraz durmamız lazım..

Emin olun bizlerden çok zeki, çok da bilgili ve imkanları olsa çok şey yapabilecek çobanlar, hamallar var ve onlar ayda 100 Milyon'a bakıyorlar. Elimizde imkanlar varken, hakkımızla kazanmalıyız diye düşünüyorum.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"eg-zotik siteciyiz işte" yazısı
bardağın boş tarafını görenleri tespit etmek için ufak bir kelime oyunuydu sadece..
peki hileyi sevmeyen arkadaşımızın neden
"her gün alta yazdığım bin tane keywordler birsürü googledan ziyaretçi alıyorum"
cümlelerini eleştirmiyorsun,
1-) o keywordler bir çok kişiden önce sitesini gösteriyor olabilir.
2-) yanlış query ile gelen kişi o siteden yönlenip bir alışveriş yapsa bunun kazancı kimin olacak?

keşke bir konuyu baştan aşşağıya okuyup öyle değerlendirseniz, benim vermek istediğim mesajı çarptırmak çok ayrı birşey..ayrıca ticaretin iyisi kötüsü olmaz diye bir kavrammı var?
ticaret kelimesinin sözlük anlamına baktığımızda
tdk sözlük:
1 . Türlü ürün, mal vb. alım satımı:
2 . Kazanç amacıyla yürütülen alım satım etkinliği:
3 . Bu etkinlikle ilgili bilim.
4 . Alışveriş sonucu elde edilen, yararlanılan fiyat farkı, kâr.

yani ticaretinde bir ahlakı var değilmi, tamam o zaman ben hep hile yapayım ama herkese hile yapmayın diyeyim? sonrada kim kim ipler ise..
lütfen konuya hakim olunca mesaj yazın, bir tek cümle ile kimse aydınlanmıyor..

M

malatyasporlu

Misafir
Arkadaşlar Bu Saçma Sapan konuyu uzatmamanızı diliyorum Yanlış anlaşılmasın burda ARKADAS hile yapsa sedo zaten uyarırdı... eğer sedo uyarmadıysa sanırım bize bişey demek düşmez... eg-zotika ; bence çatır çutur yiyorum demenin bu arkadaşın sonradan foruma katılmış gibi davranmasıyla aynı bence.. bir insan hemen yeni üye olur olmaz böyle bir konuya girişmez bence... Lütfen kırmayalım birbirimizi

ARKADAS , eg-zotika , xmlsr

Kazancınızı Çatır Çutur ve Afiyetle yemeniz dileğiyle :)

E

erotika

Misafir
Peki öyle olsun, bu tür tartışmalar zarar verir.

Birisi birilerine, açıp Mecaz,genel kavramını öğretmeli. Zaten eg-zotik sitelerimiz üzerinden mal felan sattığımız, herhangi bir yolla para kazandığımız yok.

1 . Türlü ürün, mal vb. alım satımı:
2 . Kazanç amacıyla yürütülen alım satım etkinliği:
3 . Bu etkinlikle ilgili bilim.
4 . Alışveriş sonucu elde edilen, yararlanılan fiyat farkı, kâr.

Bunların hiçbiri yok bizde, zaten eg-zotik sitelerimizin üzerinden ticaret yapılıyor ve bizde bundan pay alıyoruz. Anlayana..

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaş o kadar muhabbet etmemize ragmen bana kafanı kullanırsan ödemeni alırsın demen çok üzdü beni. Umarım başıma gelen seninde başına gelir tabi hakkınla 1 tane ödeme alman lazım buda yakın gelecekte zor gözüküyor varsayalımki hakkınla bir ödeme almaya hak kazandın ve bunu ödemediler. Umarım böyle bir olay başına gelir aynı lafı sana yazarım ve o zaman ne hissetçeksin merak ediyorum. Cevap yazmana gerek yok o kadar muhabbet ettiğim biri bana bu lafı diyorsa ziyandır. Sana hayırlı çatır çutur yemeler. Hayatında da başarılar

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım mesajlarını gözün kapalı yazıyorsun, at gözlüğü takmış arkadaşım neden konuyu irdelemiyorsun, senin birşey sattığın ne zaman söylendi

"2-) yanlış query ile gelen kişi o siteden yönlenip bir alışveriş yapsa bunun kazancı kimin olacak?"

burda yönlenme kelimesinin ne demek olduğunu anlamayacak kadarmı yurtdışında kalıp türkçeyi unuttun, imza ile ilgili cümleyi neden ele alıyorsun.. madem hileyi bu kadar çok seviyorsun ki.Ahlaktan bahsediyorsun ama bindiğin dalı kesiyorsun ben yaptığın işi yermiyorum arkadaşım, eg-zotik siteci ol bilmem neci ol farketmez anlama kıtlığımı var bunu anlamış değilim, ben yoldan değil sonuçtan bahsediyorum.

"Neyse, hit almanın bence etiği yoktur, ancak "para" konusuna geldiğimizde biraz durmamız lazım.. "

Hit almanın etiği yok ise, niçin arkadas'a destek vermiyorsun da köstek oluyorsun?
O arkadaş nasıl kazanıyor parasını hit ile peki sorarım sana hit nasıl sağlanıyor?

Kısaca
"Hit konusunda her türlü hileyi yaparım diyorsun ama hakkımla kazanırım?"
demişsin, peki söyle hit olmaz ise nasıl kazanacaksın? Sana kazançı sağlayan şey nedir?
Ziyaretçi değilmi, google botmu girip senin sitenin üzerinden yönlendirilip alışveriş yapıyor? Google botmu tıklıyor reklamlarına? Hayır ziyaretçi..

Tekrar anlatıyorum yukardaki yazıları okumayacak ve anlayamacak kapasitede isen
"Lafım yaptığın işe değil, iş üzerinden yapılan getirilerdir. absürt site sahiplerine ve yaptığı işlere saygım sonsuz, cinsellik tamamen vazgeçilemez bir ihtiyaçtır.Bununda pazarda büyük payı var buda doğru ama hile yapmadan 10 hit alıp 1 ürün satan arkadaş 10 lira kazanırda etik olmuyorda, sen hile yapıp 10000 hit alıp 10000 lira kazanıyorsun aldığın para tamamen normal hilesiz ama o parayı getiren ziyaretçiler hileli? E ne yapacağız şimdi?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5