İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu hile değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-ki eklemeyi unuttum, şahsına kesinlikle hakaret etmeden mesajımı atıyorum, o İNEK kelimesini seninle farklı yerlerde konuşup tartışabiliriz, sana imzan ile ilgili laf atmış değilim, çok aydınlanmak istiyorsan İNEK gibi o bölüme bakanlara anlayacağı dilden konuşmak istedim, eg-zotika deyincede benimde aklıma o**pu geliyor ben sana öyle birşey dedimmi canım arkadaşım?

not: sanırım bugün daha fazla online olamayacağım, çünkü senden çok daha önemli işlerim var, o yüzden tartışmaları direk bana cevap hakkı verecek şekilde yapmassan sevinirim, yazılarım gayet açıklayacı, problemlerimizi özel mesajlar ilede halledebiliriz, ayrıca seni her mesajında eleştirenlere karşı gelerek bir hata yaptım sanırım, 100 kişi eleştirdiğine göre vardır bir olumsuzluk..

babye..

E

erotika

Misafir
Yazık.. Senin gibi varlıklara yazık..

Ayrıca imzamı, gittin her mesajında.. diye niteledin, ve ben senin imzana tavuk desem nasıl olur sorduğunda ise, benimde aklıma or--pu geliyor dedin. Ki ben sana inek bile demedim, desem nasıl olur ? dedim.. Ayrıca or--pu ile ilgili bir sorunun var sanırım, neyse yaşamına girmek istemiyorum. :(!! :) Yoksa eg-zotika deyince kimsenin aklına öyle bir şey geleceğini zannetmiyorum.

En azından senin gibi,forumda mod olabilmek için "..." olduğun halde, adam numarası yapmak gibi bir lüksüm yok. Bu mesaj aynı konuya yazacağım son mesajdır sevgili KARDEŞİM.! Arkadas sende çatur çutur ye gözüm. Helal olsun..

-- Ayrıca senin etiğine bakacak olursak, hit alma durumunda, iyinet'i bir an önce terketmen gerekecek, çünkü iyinet de benzer bir şekilde ziyaretçi alıyor. Gene Anlayana..

Ve gene SAYGILARIMLA!

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotika' Alıntı:
Yazık.. Senin gibi varlıklara yazık..

Ayrıca imzamı, gittin her mesajında.. diye niteledin, ve ben senin imzana tavuk desem nasıl olur sorduğunda ise, benimde aklıma or--pu geliyor dedin. Ki ben sana inek bile demedim, desem nasıl olur ? dedim.. Ayrıca or--pu ile ilgili bir sorunun var sanırım, neyse yaşamına girmek istemiyorum. :(!! :) Yoksa eg-zotika deyince kimsenin aklına öyle bir şey geleceğini zannetmiyorum.

En azından senin gibi,forumda mod olabilmek için "..." olduğun halde, adam numarası yapmak gibi bir lüksüm yok. Bu mesaj aynı konuya yazacağım son mesajdır sevgili KARDEŞİM.! Arkadas sende çatur çutur ye gözüm. Helal olsun..

-- Ayrıca senin etiğine bakacak olursak, hit alma durumunda, iyinet'i bir an önce terketmen gerekecek, çünkü iyinet de benzer bir şekilde ziyaretçi alıyor. Gene Anlayana..

Ve gene SAYGILARIMLA!

Ben niye iyineti terkedeyim arkadaşım, benim bu forumda bulunmam iyinet'e ne kazandırır veya kaybettirir, aynı şekilde arkadaşın sitesini niçin terkedeyim sen neden benim mesajlarımı başka bir yerinden anlıyorsun ayrıca bir kaç mesaj sanırım edit edilmiş onları göremedim, sen imzama tavuk değil inek dedin buda birincisiki ben bundan önce hiç bir b*k dememiştim sanada, özel yaşam maşam geyiklerine giremessin buda seni aşar,
"Arkadas sende çatur çutur ye gözüm."
bu ağır abi ayaklarınıda geçeceksin gözümü falan, bir problemin varsa bana özel mesaj gönderebilirsin, ne b*ktan bahsettiğini dahi bilmiyorsun, ve her seferinde ben neden mesaj yazıyorum değermi bu anlayışsız adama diye pişman oluyorum, o edit olan mesajları özelimede gönderirsen sevinirim, ben ne demişim olayın üstünden 1 hafta geçmiş gelmiş alakasızca bir mesaj yazıyorsun ben yine düzeltmeye çalışıyorum hakaret ediyorsun benim sana demediğimi birşeyi hatta imzan ile alakalı hiç bir şey söylemediğim halde acaip acaip tavırlar takınıyorsun, sürekli bi gizemli havaları sürekli bilmem neler, korkuyorsun galiba, saklayacak şeylerin var?..

İşi hakaret kısmına getirirsen bozuşuruz seninle eg-zotika..
Mesajlarını tart öyle yazı yaz, her mesajında forumu kirletmek, tartışma çıkartmak için mesajlar attın, herkes seni kötülediği halde ben seni savunmuştum, halada kötü birşey yazmıyorum ama kimsenin sahipsiz olup olmadığını bilmiyorsun, laflarını tartmadna konuşuyorsun, dikkatli ol. problemin varsa özel mesaj at msn'e gel v.s..çözeriz problerimizi..
öyle özel yaşam geyiği yok o*pu falan bu ayaklar ... ayağı o yüzden laflarını ölçeceksin..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saygısız polimiklere girilmeye başlanmış konuyu kilitliyorum!

Eğer bir sorununuz varsa MSN, ICQ gibi platformları kullanın İYİNET FORUMLARINI bulaştırmayın tartışmanıza!

İyi paylaşımlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5