-ki eklemeyi unuttum, şahsına kesinlikle hakaret etmeden mesajımı atıyorum, o İNEK kelimesini seninle farklı yerlerde konuşup tartışabiliriz, sana imzan ile ilgili laf atmış değilim, çok aydınlanmak istiyorsan İNEK gibi o bölüme bakanlara anlayacağı dilden konuşmak istedim, eg-zotika deyincede benimde aklıma o**pu geliyor ben sana öyle birşey dedimmi canım arkadaşım?
not: sanırım bugün daha fazla online olamayacağım, çünkü senden çok daha önemli işlerim var, o yüzden tartışmaları direk bana cevap hakkı verecek şekilde yapmassan sevinirim, yazılarım gayet açıklayacı, problemlerimizi özel mesajlar ilede halledebiliriz, ayrıca seni her mesajında eleştirenlere karşı gelerek bir hata yaptım sanırım, 100 kişi eleştirdiğine göre vardır bir olumsuzluk..
babye..
not: sanırım bugün daha fazla online olamayacağım, çünkü senden çok daha önemli işlerim var, o yüzden tartışmaları direk bana cevap hakkı verecek şekilde yapmassan sevinirim, yazılarım gayet açıklayacı, problemlerimizi özel mesajlar ilede halledebiliriz, ayrıca seni her mesajında eleştirenlere karşı gelerek bir hata yaptım sanırım, 100 kişi eleştirdiğine göre vardır bir olumsuzluk..
babye..