S
Sporty
Misafir
ZIPPKIN' Alıntı:senin niyetin belli, neyi tartışıyorsun, kendi kendine bir mantık uydurmuşsın ve kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ve google ı işin kolayına kaçmakla suçlamışsın bir mesajında. işin kolayına o mu kaçıyor sen mi kaçıyorsun, kendin açık açık hileyi nasıl yapmalı onu tartışıyorsun, yok değiştirecekmişsinde yok adam kendi isteğiyle tıklayacakmış ta, falan da filan, insanlar sitede tıklayacak bir şey bulamazsa can sıkıntısından bile reklama tıklıyor veya merakından, önemli olan özellikle ihtiyacı olanın tıklaması. adam gibi para kazanmayı düşünmüyorsan çek bence elini ayağını adsense ten, senin gibi düşünenler yüzünden reklam verenler azalıyor, diğer yayıncılara daha şüpheli gözle bakılıyor. eğer sitene o kadar güveniyorsan alırsın bi domain, açarsın siteni güzelce. google adsense için açıldığını çakmasın diye 3-5 ay koymazsın reklam falan, bu sırada kaydedersin siteni adam gibi dmoz'a oraya buraya. derken pr ı olur ve o konuyla ilgili ziyaretçilerin olur. haaa. bu çok zaman ister, güzel para kazanmak için en az 1 sene. ama alakasız müşterileri yönlendirmek varken yani işin kolayına kaçmak varken ne diye uğraşcan 1 sene, boş veeerrrr !!!
arkadaş, bu işten para kazanmak için çalışmak ve sabretmek lazım. kafayı 3 kağıda yorarak ancak 3-5 gün ekmek yersin bu işten.
Kardeşim sen püskürmüşssün üstüme doğru.. ben hileden bahsetmiyorumki, [email protected] a mail at sor bu olay yasakmı değilmi diye. Adamların cevabı türk sitelerinizden yabancı içerikli sitelerinize POPUP AÇABİLİRSİNİZ SORUN TEŞKİL ETMEZ. Gir sor sonra gel bana yaz.. Adamlar açıkça sorun olmaz diyorlar. Senin dediğin gibi alakasız müşteri olsa adamlar baştan yasaklar. türk trafik yabancı reklama yönlendirilemez der.. Birde yazdıklarımı iyi oku ben ne yazmışım? sadece google reklamına tıklanabilecek şekilde site DEĞİL. adam gibi yabancı içeriği sağlam site.. Sırf yorum yapmış olmak için yapıyorsun.
Bak biz burada insanlarla tartışıyoruz gayet saygılı bir şekilde olur yada olmaz o ayrı mesele.. ama sen badozlama dalıyorsun hemde saygı sınırlarını aşarak. Ama canın sağolsun böyle yetiştirilmişssin bu dakikadan sonrada yapacak birşey yok gibi..
not: kullanıcıyı reklama tıklatmaya zorlamak dediğin http://www.propertyforsaleinturkey.info/ şu sitedeki gibi oluyor sanırım.. bu sitede sana ait.. Burda bana hakaret edeceğine açıkça hile yaptığın sitelerine bak dostum
not2: ayrıca konunun başlığına bakarsan, soruyoruz hileye girermi girmezmi diye.. yapıyorum demiyorum yaparsak sonucu ne olur diyorum. Bunuda tartışmamız gayet normal ama insan olanlarla tartışıyoruz senin gibilerle değil