İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu İsimleri Google'a Yazmayın

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel ve ++++i kadınlar erkeklerin sadece kalbine değil bilgisayarlarına da zararlı olabiliyor. Bu isimleri aratırken özellikle dikkat edin.

heker'lar Google'dan aratılan ünlü isimlerin yönlendiği sitelere yerleştirdikleri virüslü yazılımlarla kurbanlarını avlıyor. Virüs kapma oranı en çok olan ünlü isimlerin büyük oranda ++++i yıldızlardan ibaret.

Siber güvenlik firması McAfee Google'dan arama yaparken dikkatli olmanız gereken kişi listesini açıkladı.

Virüs kapmamak için 'Google'lanmaması gereken 10 ünlü isim.
Kişilerin yanındaki yüzde, arama sonucunda zararlı bir siteye yönlenme ihtimalinizi belirtiyor.

Monaco Prensi Albert'in en az riskli isim olduğu ve heker'ların kendisine pek ilgi göstermediği de görülüyor.

1- Heidi Klum: %9.17
2- Cameron Diaz: %9.08
3- Piers Morgan: %8.92
4- Jessica Biel: %8.83
5- Katherine Heigl: %8.67
6- Mila Kunis: %8.17
7- Anna Paquin: %8.08
8- Adriana Lima: %8.00
9- Scarlett Johansson: %7.83
10- Prens Albert: %0.92

floppy

1
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bence çok sıradan bir magazin haberi gibi. Unutmamalıyız ki, herhangi bir arama için yönlendirilen sitede zararlı virüs bulunabilir.

karahanli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Madem o derece tehlikeli adamlar google niye kaldırmıyor ve McAfee isimleri açıklamaktan korkmuyor. Doğru olsaydı şuan McAfee olaşamazdık :)

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım ben okudum konuyu burda paylaştım madem siz bu kadar iyi biliyorsunuz sorun yok.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Aslında her aramada bu risk var.Ancak iyi bir antivirüs kurarsanız virüslerin %90nından korunursunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.