İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu işte %100 bir hata var

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar günler önce açtığım ücretsiz bir wordpress blog bugün tam tamına 720 defa görüntülenmiş :hönk: seo çalışmalarını yapıyorum tamam ama istediğim hiç bir kelimede ilk sayfada değilim hatta hepsinde 100.sıradan aşağı çıkmıyorum hatta bu kelimelerde aylık araması en fazla 1 K olan kelimeler. ama sitenin birgünde 720 defa görüntülenmesi imkansız. hmde yeni bir blog . alt sayfalarım da onlarca kez görüntülenmiş üstelik kendimde hiç ziyaret etmedm bu işte bir hata olabilirmi veya başka kelimelerde ilk sıralara çıkmışımda haberimmi yok hangi kelimelerden aranıpta bulunduğumu nasıl anlayabilirim.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Yorum atılmış mı? Footprintten gelenler olabilir.

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hiç yorum yok hocam. yani rakiplermi ziyaret etmiş ? diğer bloglarmdada aynı çalşmaları yaptım hiçbirinde hit yok

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Akismet yakalamış olabilir. Belki spam yorumlardadır. Site istatistikleri bölümünde arama motorundan gelenler ve ziyaretçi gönderenler de boşsa bence "inurl:wordpress" v.s gibi arayıp yorum atmak için gelenler olabilir. Bunu programlar da yapıyor.

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
olabilir iyi birşey olmadığı kesin hocam :D iyi bişey olsa para kazandırmaya başlardı çoktan

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.